Wpis z mikrobloga

Wczoraj pisałem o tutaj że to będzie spokojna noc, a impreza po prostu trafiła w inny budynek. Noc była spokojna, ale nie dla wszystkich bo o 6:30 zbudziły nas pijackie śpiewy wraz z grą na gitarze. Ledwo przytomny wystawiłem rozczochrany łeb przez okno, a tam jakaś Pani wypatruje które to mieszkanie. A my z różową, wprawieni w boju w zwalczaniu imprez już wiedzieliśmy które to dokładnie mieszkanie. Krzyknąłem numer jak zaczęła liczyć po oknach nie wiedząc skąd to, podziękowała i najwyraźniej ich nieźle o---------a bo zaraz się zamknęli.
Ale mimo że to budynek obok, to obudzili. Wyobrażam sobie co się musiało tam przez ścianę dziać. Już nie mówiąc o tym że impreza odbywała się po prostu na drugą stronę mieszkania, dlatego dopiero rano mnie obudzili.
To nie jest tak, że tylko mi to przeszkadza. To przeszkadza każdemu kto po prostu w bloku mieszka, chce odpocząć, wyspać się, żyć.
A mendy, po prostu mendy przyjeżdżają to wszystko zepsuć, bo 18stka, bo urodziny, bo kawalerski, bo panieński. A przecież nie chcą zepsuć relacji ze swoimi sąsiadami NO NIE?
Zresztą, jak wygonią rodziców z domu?
Zresztą, kto ku#wa po nich sprzątnie w domu?
A tak to cyk, sąsiadów mamy w dupie, a wszystko sprzątnie Pani z Ukrainy, zarabiająca jakieś grosze za "serwis" mieszkania.

A co do 4 osobowej spokojnej rodzinki, niestety wyjechali. Ale na szczęście noc z dzisiaj na jutro jest wolna, więc nie spodziewam się żadnych imprez, uf.

#airbnbtorak #bookingcomtorak #wynajemkrotkoterminowytorak #wynajemkrotkoterminowy #bookingcom #wynajem #turystyka #zaklocanieciszynocnej #zaklocaniespokoju #warszawa
#airbnbtorak
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach