Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
A na drugim biegunie są uprzedzone, homofobiczne polskie kołtuny, dla których Francja i Szwecja od dawna upadają.
Komentarz usunięty przez autora
Napisałeś ze na odwrót, chcesz powiedziec ze ojciec gotował gdzie w tym czasie matka naprawiała Ci rower? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w sumie to na pewno napiszesz ze tak było xD
Komentarz usunięty przez autora
A meta analiza wyżej pokazuje, że dzieci wychowywane przez pary jednopłciowe rozwijają się prawidłowo, więc należy zadać pytanie skąd ta różnica? Dlaczego nie działa to w kibucach
Wtrące się do dyskusji, u mnie mniej więcej tak było. I co to ma za znaczenie?? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem dlaczego matka miałaby mi nie naprawić roweru jeśli akurat był zepsuty i była pod ręką, tak samo jak zrobiłby to ojciec gdyby to akurat on wtedy tam był xD Przecież to zdupy wzięty argument xD Tak samo jak byłem głodny nie raz gotował
@vvertoi: jak główna jest ściekiem to co dopiero mirko z 90% wpisów typu zesrałem się i śmierdzi albo tymi nocnymi przegrywami? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Meta analiza 75 badań vs opinia wykopka, kto może mieć racje, hmm.
a po drugie chcialeś zródło to Ci wyslalem, ale widze ze to ten moment w ktorym zaczyna ci sie sypać w głowie ideologiczny konstrukt jakim są pary jednopłciowe i ich "rowność" w kwestii wychowyania dziecka wzgledem par hetero xD