Aktywne Wpisy
Metodzik +386
=====================[DARMOWA GRA NA STEAM]===================
Half Life 2 za D̲A̲R̲M̲O̲ w STEAM
OCENA
METACRITIC: metascore: 96/,userscore: 91
Half Life 2 za D̲A̲R̲M̲O̲ w STEAM
OCENA
METACRITIC: metascore: 96/,userscore: 91
A na drugim biegunie są uprzedzone, homofobiczne polskie kołtuny, dla których Francja i Szwecja od dawna upadają.
Ale jakby zawołała tak matka zamiast ojca to zmieniło by się co według Ciebie? Czyli matka nie może zawołać syna córki żeby przekazac mu swoją wiedzę? Nie może stawiać dziecku warunków? Tylko się nim opiekować, a ojciec tylko stawia warunki? I nie może wysłuchać i pomóc swojemu synowi lub córce w problemach w szkole/sprawach sercowych? Przecież to jest kompletnie bez sensu.
Czy to zdanie jest oparte na jakichkolwiek merytorycznych przesłankach? Np badaniach, które porównują dzieci wychowywane przez pary jednopłciowe i takie przez jednego rodzica?
Albo np metanalizę która pokazuje, że dzieci wychowywane przez pary jednopłciowe nie rozwijają się prawidłowo?( ͡º ͜ʖ͡º)
Przecież cały czas staram ci się to wytlumaczyć, podsylam zrodla itp xD Boże czy was w tej szkole samodzielnego myslenia nie uczą?
"podsylam zrodla" Jak na razie jedno i to nie na temat xD
Tak i cytując przedmówcę Ptrg "artykuł który wysłałeś w żaden sposób nie odnosi się do par jednopłciowych."
Przy okazji mógłbyś wskazać fragmenty które źle zrozumiałem? Bo nie odniosłeś się w żaden sposób do tego co napisałem, tylko piszesz że nie zrozumiałem. Prosiłbym bo wskazanie miejsca w którym moja wypowiedź nie odnosi się do Twojej bo teraz to nie rozumiem czego według ciebie nie rozumiem xD Podzieliles to co robi ojciec i matka jakąś dziwną granicą i uważasz że więź z ojcem to coś innego niż więź
Czy ta publikacja odnosi się w jakikolwiek sposób do dzieci wychowywanych przez pary jednopłciowe?
milego dnia :D