Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kaaban: nie rozumiesz człowieku, że on ma jeszcze matkę, rodzinę, która nie ma problemu że wzrokiem??? Sam na sam z nim nie zostanie ale będzie zawsze obok. Gość mimo swojej niepelnosprawnosci super sobie poradził w życiu, niż 90% wykopu, których mama prosiła, żeby się umyli
  • Odpowiedz
Warto też wspomnieć o WKS (Śląsk Wrocław Blind Football) w której gra znajomy które poznałem przez Arkadię (najstarszy polski tekstowy MUD, grałem w niego 20 lat temu, nadal jest online: https://arkadia.rpg.pl/). Okazuje się, że tego rodzaju gra to wspaniała sprawa dla osób niedowidzących, niewidzących. Wot, taka ciekawostka ;)
felixd - Warto też wspomnieć o WKS (Śląsk Wrocław Blind Football) w której gra znajom...
  • Odpowiedz
@kaaban: zapytaj rodziców. A tak całkiem serio to masz trochę racji. Gość na pewno inaczej świat postrzega, nie widzi siebie jako niepełnosprawnego. Ciężko mi teraz mówić, ale gdybym był w jego roli, to faktycznie nie chciałbym mieć dziecka i nie moc go zobaczyć. No ale tak jak napisałem może nie zna innego życia, pewnie tak jest.
  • Odpowiedz