Aktywne Wpisy

Średnio co jaki okres czasu uczestniczycie w kolizji autem? U mnie średnio 1 stłuczka przypada na rok i jak do tej pory żadna z mojej winy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody

źródło: 1000026893
PobierzIle kolizji miałeś autem?
- 0 0% (0)
- 1 48.0% (47)
- 2 19.4% (19)
- 3 13.3% (13)
- 4 i więcej 19.4% (19)

lskx +38
#raportzpanstwasrodka
Dziś na tagu był fragment recenzji Yamahy przez Filippe. Odpaliłem dłuższy fragment. No kur... xD nie mogłem tego nagrać, bo się zagotowałem, aż mnie policzki bolą ze śmiechu. Nie bede dwa razy roboty robic, mało tu mówię, więc niech zostanie, Pelt pewnie lepiej zshotuje.
i standardowo #billy do czarnolistowania, elo
Dziś na tagu był fragment recenzji Yamahy przez Filippe. Odpaliłem dłuższy fragment. No kur... xD nie mogłem tego nagrać, bo się zagotowałem, aż mnie policzki bolą ze śmiechu. Nie bede dwa razy roboty robic, mało tu mówię, więc niech zostanie, Pelt pewnie lepiej zshotuje.
i standardowo #billy do czarnolistowania, elo

Data donacji - 20.08.2020
Donacja - krew 450 ml
Grupa krwi - A Rh+
RCKiK Gdańsk
Prywatny licznik - 2250 ml
namówiłam niebieskiego, ale nie ma żył i nie może oddawać ( ͡° ʖ̯ ͡°) kogoś też zdyskwalifikowali przez to, a po czasie mógł oddawać?
#barylkakrwi #krwiodawstwo #gdansk
źródło: comment_1597929377R1r1KQ7QJMtiGtXaWXm52J.jpg
PobierzWyślij go na siłownię to się żyły pokażą.
Tzn nie słyszałem zeby kiedykolwiek zdyskwalifikowali kogoś przez wgląd na żyły i to jeszcze na stałe. Sprawdź na rckik jakie są powody stałej dyskwalifikacji( ͡° ͜ʖ ͡°)
Raczej to była sugestia piguł, ze będą musiały go po kilka razy kłuć i niech lepiej nie przychodzi.
A i jeśli się stresował, to istnieje możliwość ze żyły się chowają jeszcze bardziej niż zwykle.
Komentarz usunięty przez autora