Wpis z mikrobloga

Mam dla was bolesnego blackpilla. Bardzo bolesnego.
Dla kobiet wygląd i pieniądze to cechy dodatkowe, mniej istotne.
Musisz mieć to coś, pewien charakter, czynnik alpha, nie wiem k---a.
I to jest prawdziwy #blackpill bo jak można pracować nad czymś, jak nie wiesz nawet co to jest?
Zwalałem swoje problemy na wygląd, a raczej dokładnie na mordę. Liczyłem, że jak jeszcze popracuję na wyglądem, poprawę jeszcze stylówę, to rozwiążę swoje problemy, bo kobiety to wzrokowcy.
W końcu jednak muszę przyznać to z bólem, bo realitychecków z rzeczywistości mam za wiele. Jestem przystojny, za wiele osób mi to mówi, bym uznawał, że to jednak tylko taki miły small talk.
Z------m sytuacje chyba wręcz z setkami lasek, które okazywały mi zainteresowanie. Nie mówię tutaj o historiach przegrywów, że uśmiechnęła się, powiedziała cześć.
Fajne laski, które mi się podobały, same pisały do mnie, same zapraszały na spotkania, wysyłały softy, inne sam zarywałem, zgadzały się spotkać ze mną, było całowanie się, w ekstremalnym stadium zdarzyło mi się zostać zlany przez laski, z którymi w ONS się przespałem(ale wszystkie na imprezie, ani razu z netu).
Zarabiam na warunki polskie naprawdę bardzo przyzwoicie, więc gdyby laski faktycznie leciały na hajs, to bym się niczym nie musiał martwić.
A jak teraz założyłem nowego tindera, mam mnóstwo fajnych matchy, i to takie laski minimum 7, to nawet mi się nie chce pisać, bo i tak to z----e. Chwilę pisania i tyle.
Zresztą na samym FB mam z 50 lasek dodanych z Tindera.
Więc żryjcie prawdziwego blackpilla - zostaliście wychowani na przegrywów i za c---a z tego nie wyjdziecie, bo wygląd i hajs pozwalają nie być uznawany publiczniego za przegrywa, #twnogf dalej aktualny
Raz przegryw, nigdy nie wyjdzie z przegrywu.
Pozostaje mi w siłce i pracy ukrywać samotność, bo inaczej idę i piję ze smutku. Z nałogów, już lepszy ten co daje hajs, niż zżera hajs
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #tinder
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HFL-przed-30: jezeli czynnikiem alfy nazwiemy wysoki fwhr,wzrost,wielka szczeke oraz hunter eyes to nagle ten wpis nabiera troche sensu.To co opisales,poza tym boltzowaniem na imprezie,to mentalcelizm zdarzajacy sie bardzo rzadko,a nie brak mitycznego,wyimaginowanego czynniku alfy".Z konta Bretta Mavericka mozesz byc pedofilem,zeofilem n-------------m stara kablem od zelazka a kobieta sama proponuje s--s,co tu mozna z----c?Chyba tylko byc mentalcelem
  • Odpowiedz
@HFL-przed-30: Żaden #blackpill. Czysty #redpill. Jeśli to co piszesz o wyglądzie i statusie to prawda to po prostu brakuje ci doszlifowania. Niestety przez neta nie pomogę. Jeśli jesteś z okolic Gdańska to mógłbym się zastanowić. Zapłata zależna od efektów, a że nie jestem trenerem uwodzenia to flaszka + krata browarów by wystarczyły. Głównym twoim problemem z tego co widzę jest to, że nie wiesz
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: po c--j mam dawać cudze zdjęcia z neta jak mi laski na moich proponowały s--s? Zwykle nie dochodziło do spotkania po dłuższym pisaniu w takich sytuacjach(ok tydzień) traciły mną zainteresowanie i tyle.
Kusi mnie by pójść do fryzjera ma modelowanie, od razu potem wbić się w garniak i pojechać na sesję w plenerze, tylko w sumie nie wiem po co?
Będę miał więcej lajków, gdy teraz je łapie na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@HFL-przed-30: Chłopie jakie tydzień pisania. Tam twoim celem jest dążyć do jak najszybszego spotkania, kilka góra kilkanaście wiadomości i proponujesz spotkanie.
  • Odpowiedz
@HFL-przed-30: idealny charakter wedlug #p0lka : 185cm+, kwadratowa szczeka ,lukbrwiowy , niebieskie huntereyes z gestymi brwiami , wysoki fwhr i niskie philtrum to chin , rozlozyst frame z szerokim obojczykiem 6pack i duzy biceps oraz geste wlosy no i tez 15cm + ( ͡° ͜ʖ ͡°) . To jest charakter
  • Odpowiedz
idealny charakter wedlug #p0lka : 185cm+, kwadratowa szczeka ,lukbrwiowy , niebieskie huntereyes z gestymi brwiami , wysoki fwhr i niskie philtrum to chin , rozlozyst frame z szerokim obojczykiem 6pack i duzy biceps oraz geste wlosy no i tez 15cm + ( ͡° ͜ʖ ͡°) . To jest charakter

@Jskqs: nie wiem co to za g---o z huntereyes, philtrum, ale to pewnie jakie g---o
  • Odpowiedz