Aktywne Wpisy
Niedoszly_Doomer +327
Dałem kosza lasce z tindera która twierdziła że jestem zaborczy i insecure jeśli nie zgadzam się na "kolegów" będąc w związku. Od tego czasu minął miesiąc a ona zdążyła sobie znaleźć z którym weszła w związek i go zdradziła XD Trzymajcie się panowie w tym k--------u
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
wonsisko +88
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
Pandemia, ludzie tracą pracę, ciężej znaleźć nową, biznesy upadają, rząd chce mrozić czy nawet okrajać budżetówkę. Co robi PO? Głosuje za podniesieniem SOBIE pensji. Nie wiem, może ja jestem ułomny, ale gdzie tu ten zdrowy rozsądek?
Czyli rozmydlanie swojej winy i przypisywanie jej innym xD. Tak, PSL Kosiniaka i SLD Czarzastego to również pazerne hieny które się połasiły na podwyżki, ale niech Budka gada ZA SIEBIE. Za PSL to niech się tygrysek tłumaczy, za Czerwonych niech się Włodek tłumaczy.
Tak. Tylko taki ja za błędy płacę swoimi pieniędzmi, płacę kary, czy nawet grozi mi więzienie. A Borysek za swój błąd dostał premię do swojej pensji z moich pieniędzy. Jakbym ja za swoje błędy dostawał pieniądze to z chęcią bym je popełniał xD
a jeszcze nie tak dawno temu Grodzki gadał, że będzie szybkie procedowanie i jak ktoś będzie przeciw, to wylatuje z Platformy xD fajnie by było jakby Grodzki to odszczekał i przeprosił
Po to partia miernot popierana przez miernoty
#bekazlewactwa #bekazpo #neuropa #polityka
@
W Niemczech działa.
No i właśnie dlatego nie jest uregulowana, nie wiem skąd ten temat
@kurczok: Czyli jaki procent polskich szkół?
Tak z ciekawości, ile szkół PAŃSTWOWYCH płaci nauczycielom więcej niż minimalne wynagrodzenie?
Ważne, że nauczyciele są c-----i bo w ofercie pracy stoi: w pierwszych dwóch latach 2500, potem 3000 potem 4000. Dopóki w ofercie pracy nie będzie 7000, 8000, 12000, to do pracy nie
Dorzucenie kasy bez tych mechanizmów spowodowało by tylko
No, to jest dokładnie to co mówię od początku XD I wynika to z tego, że nikt sensowny nie będzie robić za 2500 przez dwa lata, skoro klepiąc tabelki w korpo, albo idąc na kasę do biedry dostanie 4000 na dzień dobry.
Fundamentalnie nie rozumiesz sytuacji w środowisku nauczycielskim XD. Czy ty myślisz, że jak urynkowisz, usuniesz kartę,