Jaki trzeba mieć owrzodzony mózg, żeby pisać 3tygodnie z dziewczyną na tinderze. Jest match, kilka pytań kontrolnych i ustalenie miejsca spotkania o czym chcesz pisać 3 tygodnie z osoba, która na oczy nie widziałeś?
@sexlord: Jak mieszka daleko to wolę dłużej popisać, ale nie skreślam od razu osoby, bo żyje w innym mieście.
@Bunch: Gosciu jeszcze skasowales dwa najbardzie plusowane komentarze :D Niemozliwy jestes cżłowieku.
Śmieszne jest to jak tutaj jest wiele pajaców, którzy bronią tej roszczeniowej, wrednej księżniczki. Nerkę by widać oddali za samo spojrzenie, bo to BOGINI. Powtarzam, BOGINI. @nowywinternetach:
Cos Ci sie pomyliło koleś. Laska odpowiedziała bardzo konkretnie, zaczepnie ale nie złosliwie. To odpowiedz opa była słaba, uległa, polegająca na zabraniu zabawek i pojsciu do domu.
@Oknonapodworze: Już to widzę jakby facet w ten sam sposób odpisał do kobiety: nie pojedziesz do mnie na 1 spotkanie, to jak ty dasz radę z robieniem innych rzeczy dla mnie.
@nowywinternetach: Frajerem udowodniles, ze argumentów masz zero i jestes po prostu zwykłym gburem, który jeacze popiera kolesia cenzurującego wpisy :D no ładnie ziomek. Tak trzymaj.
@Oknonapodworze: To nie do Ciebie z tym 'frajerze', tylko w ten sposób można odczuć takie stawianie sprawy jak ta gburowata panna zrobiła - ty popierasz taką pannę, ja nie. Inaczej byłbyś hipokrytą z tym mówieniem od gburów do mnie, a od niej nie, bo ja nie zrobiłem niczego innego niż skopiowanie tego co ona powiedziała jedynie dodając jedno słowo na sam koniec. Ja jestem za miłą rozmową, dogadaniem się normalnym
Wykopowe cucki, tego kwiatu jest pół światu. Nie trzeba nigdzie "jeździć" po 200km (odległość wzrosła).
@sexlord: Jak mieszka daleko to wolę dłużej popisać, ale nie skreślam od razu osoby, bo żyje w innym mieście.
@zapster: Masz dziewczynę/konkubinę/żonę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śmieszne jest to jak tutaj jest wiele pajaców, którzy bronią tej roszczeniowej, wrednej księżniczki. Nerkę by widać oddali za samo spojrzenie, bo to BOGINI. Powtarzam, BOGINI.
@nowywinternetach:
Cos Ci sie pomyliło koleś. Laska odpowiedziała bardzo konkretnie, zaczepnie ale nie złosliwie. To odpowiedz opa była słaba, uległa, polegająca na zabraniu zabawek i pojsciu do domu.
Mam wszystko co chce
Frajerze :)