Wpis z mikrobloga

Jaki trzeba mieć owrzodzony mózg, żeby pisać 3tygodnie z dziewczyną na tinderze. Jest match, kilka pytań kontrolnych i ustalenie miejsca spotkania o czym chcesz pisać 3 tygodnie z osoba, która na oczy nie widziałeś?

@sexlord: Jak mieszka daleko to wolę dłużej popisać, ale nie skreślam od razu osoby, bo żyje w innym mieście.
  • Odpowiedz
tutaj spermiarze z wypoku szczególnie bordo całą Polskę przejada żeby za rękę złapać :DDDD

@zapster: Masz dziewczynę/konkubinę/żonę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bunch: Gosciu jeszcze skasowales dwa najbardzie plusowane komentarze :D Niemozliwy jestes cżłowieku.

Śmieszne jest to jak tutaj jest wiele pajaców, którzy bronią tej roszczeniowej, wrednej księżniczki. Nerkę by widać oddali za samo spojrzenie, bo to BOGINI. Powtarzam, BOGINI.
@nowywinternetach:

Cos Ci sie pomyliło koleś. Laska odpowiedziała bardzo konkretnie, zaczepnie ale nie złosliwie. To odpowiedz opa była słaba, uległa, polegająca na zabraniu zabawek i pojsciu do domu.
  • Odpowiedz
@Oknonapodworze: To nie do Ciebie z tym 'frajerze', tylko w ten sposób można odczuć takie stawianie sprawy jak ta gburowata panna zrobiła - ty popierasz taką pannę, ja nie. Inaczej byłbyś hipokrytą z tym mówieniem od gburów do mnie, a od niej nie, bo ja nie zrobiłem niczego innego niż skopiowanie tego co ona powiedziała jedynie dodając jedno słowo na sam koniec. Ja jestem za miłą rozmową, dogadaniem się normalnym
  • Odpowiedz