Wpis z mikrobloga

Czy w dzisiejszych czasach da się znaleźć szanującą się kobietę w wieku 20+, szanującą czyli taką która jeszcze nie popuściła szpary pierdyliard razy

@zartos: Nie ma takiego zjawiska w przyrodzie naturalnie występującego. Można oczywiście np spłodzić córkę i zamknąć ją w piwnitzy na zawsze ale to się nie liczy. Z własnej woli żadna normalna, zdrowa psychicznie samica nie zachowuje wstrzemięźliwości. Do tego musiałaby mieć autyzm albo inne zaburzenia
  • Odpowiedz
@L00ki_i: no właśnie przyznam ci rację, nigdy nie potrafiłem znaleźć takie co się szanuje i możecie się śmiać ale szukałem nawet tutaj i nawet różowy piszący autystyczne rzeczy był już srogo przeorany, skąd to wiem? Trochę zdobywałem zaufanie aby dowiedzieć się tych rzeczy

@Curus_Bachleda: spokojnie, już z jedną porządek zrobiłem
  • Odpowiedz
@Smiecharz: ja aby wyzbyć się zwierzęcych potrzeb zacząłem robić pompki, gdy chce mi sie r00chac to robię z 20 i już mi się nie chce

@Yassassin: widzę po głosach, większość na "tak" to pewnie cucki lewackie albo różowe zawistne z martwym spojrzeniem
  • Odpowiedz
@zartos: populacja niebieskich ma sprzeczne najpierw potrzeby a potem wymagania.
Najpierw : chcą sobie pohasać i próbować gdzie która Da
Potem: ma wymagania masowego występowania fajnych panien co 'nigdy nie Dały'
ogarnijcie się!
  • Odpowiedz
@matabora: mów za siebie, ja cenie wzajemne zaufanie i miłość oraz czystość, niestety nigdy nie spotkałem jeszcze kobiety która sama żyłaby według tych zasad, były takie co uważały podobnie, a później typowo gdy lepiej poznasz, kilometry przejechane na fiucie i rzeczy typu ons, fwb i tak dalej, smutne
  • Odpowiedz
Czy w dzisiejszych czasach da się znaleźć szanującą się kobietę w wieku 20+, szanującą czyli taką która jeszcze nie popuściła szpary pierdyliard razy

@zartos: Tak. Da się znaleźć, ale wszystkie są już zajęte. (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz