Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak sprawdzić czy kobieta będzie lubić s--s bez uprawiania seksu? Poznałem dziewczynę która jest dziewicą i chce czekać do ślubu, ja nie jestem prawiczkiem ale zaakceptowala to. Ja mogę poczekać ale pod warunkiem że po ślubie będzie fajnie nam się układało pod tym wzgledem a nie że "mam dotknąć benis? troche sie wstydze...".
Są jakieś metody żeby to wybadać? Ciężko pytać o preferencje osoby która nie ma doświadczenia w tych kwestiach.
Poradzicie mi pewnie żebym ją rzucił ale ja chcialbym dać nam szansę, bo to w porządku dziewczyna jest i ze świecą takiej szukać

#s--s #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #dziewictwo

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f3309760010a81b084b4762
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę

[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

GłuchyBydlak: jeśli potrafi rozmawiać na temat seksu, nie krępuje jej to przesadnie, ma do tego dojrzałe podejście (a nie że jest to coś, czego należy się wstydzić i w ogóle najlepiej udawać, że s--s nie istnieje), to jest szansa, że będzie otwarta w łóżku. Choć i tak będziesz musiał wykazać się cierpliwością, na spokojnie wprowadzić ją w te klimaty, a nie oczekiwać gwiazdki p---o już podczas nocy poślubnej.

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
PustaUkochana: Nie da się sprawdzić i dlatego s--s dopiero po ślubie jest takim chorym podejściem do życia i związku ¯\_(ツ)_/¯ Co, jeśli po ślubie okaże się, że w ogóle do siebie nie pasujecie pod tym względem? Wytrzymasz całe życie w celibacie albo z seksem raz na ruski rok? Martwa sypialnia to martwy związek.

• Odpowiedz
@erysipelothrix przegrywy czekają czasami całe życie a nie mają niskiego libido. Nie chcesz mi powiedzieć że różowe są bardziej rozwiązłe od facetów i że gdyby miała podobne libido do faceta to już by nie była dziewica??
  • Odpowiedz
@erysipelothrix czyli każda różowa która nie jest dziewicą jest rozwiązła, bo nie może wyczekać do odpowiedniego momentu z odpowiednim facetem, a dodatkowo różowe mają dużo łatwiej, bo jak facet też by miał wysokie libido to i tak miałby małe szanse na przeżycie inicjacji wtedy kiedy by chciał. Dzięki za rozwianie wątpliwości o różnicach między płciami
  • Odpowiedz
SześcioramiennaMarzycielka: Skoro teraz dobrze jej się żyje bez seksu to potem też będzie rzadko, będzie to może nawet traktować jako przykry obowiązek po kilku latach albo ciąży. Niech ją sobie weźmie ktoś kto ma takie libido jak ona.

• Odpowiedz
AnalnySeba: Jeśli różowa czeka do ślubu, a wcześniej w ogóle w żaden sposób się nie zaspokaja, to albo ma ostro wyprany mózg albo jest aseksualna i po ślubie wcale nie będzie lepiej. To jest jakaś ostra abstrakcja, że ludzie w ogóle w ten sposób postępują.

• Odpowiedz
CzarodziejskaFeministka:

czyli każda różowa która nie jest dziewicą jest rozwiązła, bo nie może wyczekać do odpowiedniego momentu z odpowiednim facetem, a dodatkowo różowe mają dużo łatwiej, bo jak facet też by miał wysokie libido to i tak miałby małe szanse na przeżycie inicjacji wtedy kiedy by chciał. Dzięki za rozwianie wątpliwości o różnicach między płciami

@Lucider5: co to za wnioski z d--y. Kobiety potrafią zapanować nad swoim popędem - te atrakcyjniejsze mają mnóóóóstwo okazji, żeby uprawiać s--s, co nie znaczy, że z tych okazji korzystają. Jest bardzo wiele różowych, które z seksem czekają na
  • Odpowiedz