Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +13
WladcaSlimakow +12
Czy branie L4 na dwa dni to przypał?
Brało mnie juz w piatek w robocie, przez weekend jest lepiej ale nie wydobrzałem jeszcze i te dwa dni by sie przydały.
Co robicz?
#pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta
Brało mnie juz w piatek w robocie, przez weekend jest lepiej ale nie wydobrzałem jeszcze i te dwa dni by sie przydały.
Co robicz?
#pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta
Jak sprawdzić czy kobieta będzie lubić s--s bez uprawiania seksu? Poznałem dziewczynę która jest dziewicą i chce czekać do ślubu, ja nie jestem prawiczkiem ale zaakceptowala to. Ja mogę poczekać ale pod warunkiem że po ślubie będzie fajnie nam się układało pod tym wzgledem a nie że "mam dotknąć benis? troche sie wstydze...".
Są jakieś metody żeby to wybadać? Ciężko pytać o preferencje osoby która nie ma doświadczenia w tych kwestiach.
Poradzicie mi pewnie żebym ją rzucił ale ja chcialbym dać nam szansę, bo to w porządku dziewczyna jest i ze świecą takiej szukać
#s--s #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #dziewictwo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f3309760010a81b084b4762
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
@AnonimoweMirkoWyznania: po co?
daj se siana czlowieku
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: z czym masz problem?
Jak ona może długo wytrzymać bez seksu to raczej demonem nie jest
Komentarz usunięty przez autora
@Lucider5: co to za wnioski z d--y. Kobiety potrafią zapanować nad swoim popędem - te atrakcyjniejsze mają mnóóóóstwo okazji, żeby uprawiać s--s, co nie znaczy, że z tych okazji korzystają. Jest bardzo wiele różowych, które z seksem czekają na