Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

NightRock +157
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
źródło: chr
Pobierz

Dodajc do index.php:
php include 'header.php';?Header w ogole sie nie pojawia w index.php dlaczego?A ostatecznie potrzebuje wiedziec czy np:
Dodaje sie to w kazdym jednym pliku typu header, footer, itd?
1. a plik header.php Ci się includuje? włącz raportowanie błędów i zobacz czy nie ma jakiegoś warninga na ten temat. albo zamień include na require, wtedy w razie błędu Ci się wysypie.
2. doctypa powinieneś zwrócić do przeglądarki raz. W ilu plikach masz go wklepanego to inna sprawa, ale musisz zadbać o to
Komentarz usunięty przez moderatora
@JanuszSraczek: Zaraz zobacze na google co i jak z tym
jak zrobisz tak jak ja to normalnie ci includuje? aczkolwiek ten approach wiecej zamieszania robi niz pozytku ;p
a czy w kazdym, zalezy od wielu rzeczy, czy masz np na apache w htaccess rewite itd
edit: a jak, hmm zapoznaj sie z composerem i MVC czy z jakims frameworkiem, symphony, laravel
źródło: comment_1597159315KGzACycVWLTLAXuHkbQsri.jpg
Pobierzźródło: comment_1597159837dsX6kdiy5f1jTUpj87Lkwy.jpg
Pobierzerror_reporting(-1);ini_set("display_errors", "On");
i zamień "include" na "require"
@kao3991:
Github Php
jak juz tez jestem tu to wejdz z terminala do tego folderu gdzie masz index itd i jak masz php w konsoli to odpal
php -S
jak Ty to u siebie uruchamiasz?