Aktywne Wpisy

AgentGRU +64
Dorobiły się na naszych garbach a teraz cyk na wakajki, no widzicie
#przegryw
#przegryw

aroaro1993 +4
Od kilku lat mieszkam w Holandii i wciąż nie mogę pojąć jak to jest, że opieka zdrowotna w tym kraju jest tak wysoko oceniana w większości rankingów, a jak idziesz do lekarza rodzinnego to na wszystko jest przepisywany paracetamol ¯_(ツ)_/¯ mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Mam znajomych którzy się wynoszą z tego kraju po kilku latach mieszkania tutaj właśnie przez opiekę zdrowotną.
#holandia #zdrowie #lekarz
#holandia #zdrowie #lekarz

Wyobraźmy sobie, że siadamy do gry w RPG na żywo. Prowadzący przedstawia nam nietuzinkowy świat oparty o celtyckie mity i po nastrojowym wstępie zaczynamy pierwsze odgrywanie. Mistrz gry uśmiecha się nerwowo zza swojej zasłonki, zdradza poważne nieprzygotowanie i tylko powtarza te same obietnice – że to jest jak w Dragon Age, taka super fabuła, tyle wątków i bonusów, a do tego romanse! Wszystko to będzie, tylko poczekaj i wysiedź przy stole. Zignoruj wszystkie błędy i współgraczy z innej bajki. Tylko to nie jest sesja RPG, gdzie takie sytuacje się zdarzają i można wszystko z biegiem czasu poprawić rozmową. Naszym niezręcznym i wiele obiecującym mistrzem gry jest Gato Salvaje Studio, zamiast kolegów mamy kiepsko zaprojektowanych NPC, a my siadamy do wczesnej wersji alfa The Waylanders i czasem czujemy się niekomfortowo.
Recenzja gry The Waylanders (early access)
#gry #pcmasterrace #earlyaccess #steam #gog #grajzwykopem #nerdheim