Aktywne Wpisy
monky +488
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
bulba1605 +709
Wczoraj jakiś Mirek napisał zdumiony post, że ludzie jeżdżą na wakacje i to dla nich normalne - to ja napiszę z drugiej strony: za to będę wdzięczna mojemu ojcu do końca życia. Mama jest skąpa i było jej szkoda kasy, ale tata zawsze dbał, żebym w wakacje pojechała gdzieś za granicę na kolonie - mówił, że nie wiadomo jak mi się życie ułoży, więc póki ich było stać, chciał żebym coś zobaczyła.
Fajeczek ani alkoholu nie kupi patologia.
Ideoooooloooo, jeszcze waruneczek że choć jeden z rodziców musi pracować i będzie pięknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I wtedy nie będę miał nic przeciwko takiemu 'socjalowi', dopóki nie zacznie patologia sprzedawać kupionych rzeczy za hajs.
Tak powinno być od początku.
#patologia
#madki
#500plus
#alkoholizm
95% z tych co bierze to ma w domu jedną osobę co pracuje, a najczęściej oboje rodziców pracuje.
Fajeczek ani alkoholu nie kupi patologia.
Ideoooooloooo, jeszcze waruneczek że choć jeden z rodziców musi pracować i będzie pięknie
A co w przypadku gdy np. 3 dzieci wychowuje samotna matka i nie pracuje bo nie ma jak?
@shaelix92: ahh to by było nawet lepsze niż bon ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OstatniZnak: no to wtedy samotnym rodzicom by się należało, proste.
Dw: @radziuxd