Anno 2205, Anno 1800, Total Wat three Kingdoms, Terroir, Homeworld - deserts of Khark, Bad North i pewnie coś jeszcze, nie pamiętam wszystkich, ale są ciekawe tytuły, a tutaj tylko nakręcony hajp i zmarnowany potencjał
@MajsterZeStoczni: jako fan rtsów kupię nawet jak będzie poniżej oczekiwań
Oczywiście nie na premierę, ani za taką cenę tylko na pierwszej grubszej wyprzedaży, ale z racji że nie ma w gatunku teraz dużego wyboru (plus setting) to każdy nawet średni rts do ogrania na raz jest warty sprawdzenia
@MajsterZeStoczni: pograłem chwilę i jak na multi to nie jest źle ale gra jak na premię we wrześniu to ma trochę za dużo błędów. Trochę dziwnie długo zajmuje walka jednostek ze sobą ale też ma to swój urok. Najbardziej wkurza mnie na razie to jak trudno ustawić jednostki za osłoną. Kampania taka sobie. Trochę nie czuć mocy mechów.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: comment_15963853612MMUR72vzMYvtm3bMcKXmh.jpg
PobierzA ile kosztują teraz nowe gry w Polsce? Premiera na 60 dolców/50 funtów to chyba w miarę normalna cena
@
dla mnie ta gra ma tyle sensu co dieselpunk w wieśniackim świecie
Ostatnie dobre gry z tego gatunku to wargame red dragon i mowas2, obie z 2014 roku. XDDDD
Anno 2205, Anno 1800, Total Wat three Kingdoms, Terroir, Homeworld - deserts of Khark, Bad North i pewnie coś jeszcze, nie pamiętam wszystkich, ale są ciekawe tytuły, a tutaj tylko nakręcony hajp i zmarnowany potencjał
@MajsterZeStoczni: city buildery
Oczywiście nie na premierę, ani za taką cenę tylko na pierwszej grubszej wyprzedaży, ale z racji że nie ma w gatunku teraz dużego wyboru (plus setting) to każdy nawet średni rts do ogrania na raz jest warty sprawdzenia
Na bezrybiu i rak ryba 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Into the Breach(TBS) - mnie wciągnęło, przeszedłem kilkanaście razyhttps://store.steampowered.com/app/590380/Into_the_Breach/