Wpis z mikrobloga

@Olivia: ty chyba jakas dziwna jestes. Gosc normalnie pisze, stara sie prowadzic rozmowe z tymi julkami a one maja go w dupie bo nie jest chadem. Poza tym stwierdzilas ze jest "dziwny" i zasugerowalas ze jest chory psychicznie widzac doslownie 50 linijek rozmowy z jego strony. hhtfu internetowa psychologia
  • Odpowiedz
de4bb60cb7: @Kamil212: jakie zainteresowanie. ok lepiej nie opowiadac o sobie tyle ale o co wtedy pytac i jak sie okazuje zainteresowanie?
@hollow90: czemu
@MatiKosa: nie wiem jak zaczynac rozmowy bez tego kota lgbt. co pisac zamiast niego? ok, to nie bede pisal tego co robie wlasnie, bo to jest najczescniej nudne i wychodze na nolife'a. tylko o czym wtedy pisac? i czemu ta czwarta to
  • Odpowiedz
GłuchyPan: dobra przeczytalem tylko screeny z pierwszej rozmowy bo nie mam czasu na wiecej

ale jesli dziewczyna ci odpowiada paroma slowami, a ty n----------z kilka wiadomosci pod rzad i tak caly czas, to znaczy ze albo ty musisz zluzowac, albo ona nie jest zainteresowana i odpowiada z nudow albo z grzecznosci

Zaakceptował: Precypitat
  • Odpowiedz
OP: @Ponczo88: jak mam posluchac jak one tak malo pisza a potem przestaja w ogole
@Olivia: 25 lat. to o czym mam pisac jak one tak malo odpisuja? w czym ma mi pomoc psycholog? w sumie to ze taka tragedia to nawet dobrze bo to znaczy ze jak sie poprawie to bede mogl sie czesciej umawiac z dziewczynami. tylko nie wiem jak. jak wygladaja rozmowy na tinderze?
  • Odpowiedz