Wpis z mikrobloga

@dendrofag: o błogosławieństwo dla całej rodziny, zdrowie dla Mamy, pewność siebie, spokojne życie, pomyślny rozwój relacji, pracę i powodzenie na nauce jazdy.

Dziękuję za dotychczasowe łaski!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@dendrofag: o odwagę i motywację, poradzenie sobie w pracy, cierpliwość, bezpieczną podróż i wypoczynek dla rodziców i w intencjach Bogu wiadomych. Dziękuję za dotychczasowe łaski.
  • Odpowiedz
  • 5
O siły w stawianiu czoła codziennym wyzwaniom. O zdrowie i szczęście dla rodziny i przyjaciół oraz dla mnie. O zatrzymanie epidemii. Dziękuję za dotychczasowe łaski
  • Odpowiedz
@dendrofag prosze o modlitwe w imieniu moich najblizszych i mnie, o zdrowie, milosc, stabilne zatrudnienie, potrzebne łaski i opieke. O zdrowie dla mnie i moich rodzicow
  • Odpowiedz
@kuhonnyje_rewaljucje:
Po to tu przylazłeś? Żeby sie spruć do czyjegos awatara? I zebys nie myslal/a, nie wzbudziles we mnie zadnego uczucia. Przypatruje ci sie, jak szczurowi w laboratorium, ciekaw jestem, co powoduje takimi, jak ty. Sens zycia znalazles w tym, zeby sie do innych p-----------c? Te pytania sa retoryczne, nie zapraszam do dyskusji. EOT
  • Odpowiedz