Wpis z mikrobloga

Tak jak na zdjęciu - pisze sobie ze swoją dziewczyną i napisałem jej ze ją kocham na co ona że jestem „slodki” Wiem ze to nie nic negatywnego ale myślałem że odpowie po prostu „ja też cie kocham” Czy kobiety tak czasami mówią? Bo nie wiem czy slusznie sie przejmuję. #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
soshiu - Tak jak na zdjęciu - pisze sobie ze swoją dziewczyną i napisałem jej ze ją k...

źródło: comment_1596106113rOWz1pIKPTgvHO9hk6VZu7.jpg

Pobierz
  • 148
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@soshiu: mniej cukrowania. Kobietom to na dobre wychodzi jak dostają kwiaty nie codziennie ale od święta. Tak to im o--------a
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@soshiu: powinieneś się przejmować swoim stosunkiem do niej, bo za bardzo ja stawiasz na piedestale i uzalezniasz siebie czy też swoje szczęście od niej. Tak nie rób. Nawet już pomijając jak to źle wpływa na związek to najgorzej, że ciebie uniesamodzielnia i osłabia.
  • Odpowiedz
Jeśli to początek związku, to może potrzebuje czasu, aby mówić o swoich uczuciach? Nie każda dziewczyna jest typem, co co chwila mówi "kocham Cię" itd. Itp. Może po prostu tego nie okazywać i potrzebować więcej czasu, aby tak się otworzyć.
  • Odpowiedz
Gdyby mi facet napisał, że mnie potrzebuje, to bym się zdystansowała. Taki mechanizm obronny, facet wtedy pokazuje, że jest uległy i zależny od partnerki.

@Norepinefryna_: Jak większośc niedojrzałych do związku i relacji dziewczynek. nie ma się czym chwalić.
  • Odpowiedz
wykreśl k---a te stwierdzenia ze słownika kontaktów z kobietami. To działa tak, że kobiety kochają... ale tylko się domyślać czy Ty coś do nich czujesz, jeśli uznają, że jesteś ich (właśnie wtedy tak uznają, gdy wyrażasz im miłość) to przestają się Tobą interesować i wskakują na innego bolca

@soloman: Niedojrzałe dziewczynki, szkoda na takie tracić czas, lepiej być samemu niż z kimś takim. Po co komu taki związek kiedy nie
  • Odpowiedz
@soshiu: mam nadzieje ze to nie pierwsze Twoje wyrażenie uczuć? Szczególnie w początkowych etapach związku lepiej mówić takie rzeczy na żywo, druga osoba może po prostu jeszcze nie wiedzieć jak się zachować, z fartem
  • Odpowiedz
@Czarna_ksiazka: niby dlaczego? Relacje nie są czarno-białe, a jak ktoś boi się otwarcie pisać o uczuciach, to wynika to raczej z chęci posiadania kontroli nad sytuacją, aby przypadkiem druga strona ich nie wykorzystała. Mówienie o uczuciach jest bardzo ważne i uważam, że pisanie tak, jak OP, nie jest niczym złym.
  • Odpowiedz
@soshiu Różowa też mi tak często odpowiada, bo jest po prostu wstydliwa. Ale zdarza się jej, szczególnie wieczorem powiedzieć, że kocha. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Według mnie nie ma co się przejmować. :>
  • Odpowiedz
@Norepinefryna_: A to za to masz plusa, że nie wykorzystujesz ani nie oszukujesz ludzi wciągając ich w związki zdając sobie sprawę ze swoich limitacji, potrafisz krytycznie spojrzeć na siebie, a nie np uważasz że jesteś idealna i bez wad i świadczy to że jest w Tobie jakaś empatia, bo stawiasz się w butach potencjalnego partnera który zakochałby się w tobie a ty nie mogła byś tego odwzajemnić. Tak też masz
  • Odpowiedz