NTT SYSTEM SA - zawarcie znaczącej umowy przez konsorcjum z udziałem NTT System SA
24 lipca 2020 r. spółka otrzymała informację o zawarciu umowy w drodze przetargu nieograniczonego pn. Dostawa sprzętu komputerowego, nr sprawy 2616.7.2020.EK na dostawę notebooków (część IV) pomiędzy konsorcjum Techsource Sp. z o.o (lider), Intaris Sp. z o.o. Sp. komandytowa(konsorcjant), Maxto ITS Sp. z o.o. Sp. komandytowa (konsorcjant") oraz emitenta (konsorcjant), a Skarbem Państwa - Centrum Zasobów Cyberprzestrzeni Sił Zbrojnych (zamawiający). Wartość przedmiotu umowy wynosi łącznie z VAT 31.007.808,00 zł. Przewidywany szacowany przychód spółki z realizacji przedmiotu umowy wynosi ok 2-3% jej całkowitej wartości.
@Mattovsky: zarobi na tym 2-3% czyli jakieś 600-900 tys złotych. To twoim zdaniem dużo dla spółki w it i kontrakcie z wojskiem? Może dla jdg byłoby to dużo...
@blackmilk: a, czyli o kwotę chodzi. Myślałem, że głównie przez słaby ruch na tej spółce nie warto, bo tam praktycznie nic się nie dzieje. A i tak dzisiaj kurs "wystrzelił" to już sam sobie odpowiedziałem, dzięki :D
Źródło: http://biznes.pap.pl/pl/news/search/info/36666697,kontrakty-i-umowy-spolek---przeglad-tygodniowy
Będzie coś z tego? Warto?
#ntt #gielda