Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +17
W Polsce co chwilę słyszymy o dramatycznych incydentach. Pogryzienie dziecka, rozerwanie psa na spacerze, atak na dorosłego. I w większości przypadków przewijają się te same rasy: pitbulle, amstaffy. Problem wraca jak bumerang, i pytanie, czy państwo nie powinno tego wreszcie uregulować.
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
Nie chodzi o to, żeby wszystkich właścicieli wrzucać do jednego worka czy zakazywać posiadania psów z listy tych najbardziej agresywnych. Każdy, kto ma kontakt z psami, wie, że wiele zależy od wychowania
źródło: hq720
Pobierz
Idę na grzibki, nie znam się na tym to nigdy nie chodziłem, no za dzieciaka z wujkiem takim co się znal.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.

Pytanie 1: W ciągu ostatnich kilku lat w kościele czuliśmy się coraz bardziej puści. Tracimy wiarę i miłość, które mieliśmy na początku, i stajemy się słabsi i bardziej negatywni. Nawet nasi nauczyciele czasami czują się słabo i nie wiedzą, co powiedzieć. Czujemy się, jakbyśmy utracili dzieło Ducha Świętego. Szukamy też wszędzie kościoła, w którym pojawi się dzieło Ducha Świętego, ale w każdym znanym nam kościele są te same luki, co w naszym kościele. Dlaczego wszystkie wyznania są tak pozbawione?
Odpowiedź: Zadałeś bardzo ważne pytanie. Wszyscy wiemy, że żyjemy na końcu. Pan Jezus kiedyś przepowiedział: „Ponieważ grzechy się zwiększą, miłość wielu ludzi oziębnie” (Mt 24:12).
W świecie religijnym szerzy się bezprawie. Przywódcy religijni nie przestrzegają przykazań Bożych i dbają jedynie o zachowanie tradycji stworzonych przez człowieka. Głoszą Biblię tylko po to, by się popisywać i dawać świadectwo. Nie dawali świadectwa Bogu, w ogóle nie oddawali Bogu czci i całkowicie zboczyli z drogi Pana, więc Bóg ich odrzucił i odsunął. To jest główny powód, dla którego grupy religijne tracą działanie Ducha Świętego.
Ale dzieje się tak również dlatego, że Pan Jezus ponownie wzbogacił ciało w dniach ostatecznych i rozpoczął dzieło „sądu z domu Bożego”. Podobnie jak Chrystus dni ostatecznych, Bóg Wszechmogący głosi całą prawdę o zbawieniu ludzkości, aby oczyścić wszystkich, którzy przyjmują dzieło Boże w dniach ostatecznych, a dzieło Ducha Świętego staje się dziełem Boga w dniach ostatecznych. Ci, którzy przyjmą dzieło sądu Wszechmogącego Boga w dniach ostatecznych, otrzymają dzieło Ducha Świętego i dar karmienia się życiodajną wodą życia. Bóg zamieni tych, którzy powrócą na Jego tron, w zwycięzców i postąpią zgodnie z Jego życzeniem.
Z drugiej strony ci, którzy przebywają w miejscach religijnych i odmawiają przyjęcia ostatecznego dzieła Boga, zostaną porzuceni w ciemności. Potwierdzają to proroctwa zapisane w Biblii. „Co więcej, na trzy miesiące przed żniwami nigdy nie pozwoliłem wam padać: w jednym mieście padało, ale w innym nie padało: część padała, część padała, a nie było suchego. Dwa lub trzy miasta szły do jednego miasta, aby pić, ale nie mogły ugasić ich pragnienia, Pan powiedział: Jeszcze do mnie nie wróciliście (Al 4: 7-8).
„Stabilny i niezmienny” odnosi się do kościoła, który akceptuje i przestrzega Bożego dzieła sądu w dniach ostatecznych. Przyjęli obecne słowo Boże i cieszą się darem wody życia wypływającej z jego tronu.
„... ta część, która upadła, nie została wykonana” odnosi się do tych pastorów i starszych, którzy odmówili posłuszeństwa słowom Pana i Jego przykazań oraz odrzucili i potępili dzieło Boga Wszechmogącego w dniu ostatecznym. W rezultacie grupy religijne cierpiały z powodu Bożego Odrzucenie i przekleństwo całkowicie utraciło działanie Ducha Świętego, nie mogąc uzyskać wody życia, i ostatecznie stało się puste.
Podobnie pod koniec rządów prawa Jehowa Bóg
Dziękuję za zainteresowanie moim blogiem! Teraz, gdy wszystkie proroctwa o powrocie Pana Jezusa zostały
wypełnione, nadszedł krytyczny czas na przyjęcie Pana. Jak możemy powitać powrót Pana Jezusa i zostać zabrani do królestwa niebieskiego? Jeśli w swojej wierze i w swoim życiu macie jakieś wątpliwości czy pytania, skontaktujcie się z nami przezWhatsApp.
Porozmawiaj z nami na WhatsApp