Aktywne Wpisy
gabonczyk +43
#pis #po #konfederacja #wybory #polska
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
RitmoXL +61
#f1 uuuuuu...
#neuropa #polityka #bekazpisu
Oczywiście dla ciebie wszystko jest w porządku.
No i co jest nie tak z narkotykami, albo alko z przemytu? Jak ma być to i tak zniszczone
@Maneharno: to jest nie tak, że nie możesz ich legalnie posiadać.
Podpala tym barbarzyńcom tyłek. Skoro nie istnieje państwo polskie, które ściga przestępców przepieprzających miliony złotych to niech chociaż dziennikarz zrobi niegroźną prowokacje.
Tego problemu nie da się rozwiązać, bo całe
@ZaplutyKarzelReakcji: no, ale do kradzieży dochodzi wlamanie
Co znaczy legalnie posiadać, on też nie może tego legalnie posiadać, bo to nie jego własność.
Btw jak tak o śmieciach mowa, to spróbuj się nocą włamać do śmietnika przy jakimś większym hipermarkecie. Myślisz, że spotka się do bez reakcji policji jak zostanie zgłoszone
No i nie wiem jak zabranie kartonu przez tego dziennikarza ma
@Maneharno: kradzież z włamaniem jest zdefiniowana w kodeksie karnym. Jeżeli nie otworzył zamka wytrychem albo nie wyłamał drzwi to mu tego nie przyklepią.
Nie może,
@europa: uniewinniony w apelacji (250 zł mandat -> 100 zł pierwsza instancja)
Czy kazdy mogl tam wjesc tak.
Jakie byly w takim razie zabezpiecznie poczty w kwestii tego obowiazku. No tak sobie tam je trzymalismy. No generalnie nie wiemy co z tym mielismy zrobic.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie widze odpowiedzi poczty polskiej na obowiazek zabezpieczenia i magazynowania drukow na wybory( ͡° ͜ʖ ͡°)
Partanina pierwsza
To jest jawne użycie policji, żeby zastraszać dziennikarzy piszących niekorzystne dla władzy artykuły. Potem postawi się tego dziennikarza w propagandzie jako warchoła, który napada na polskie mienie i będzie świetny materiał propagandowy przekonujący do konieczności nacjonalizacji mediów.