Wpis z mikrobloga

@aasdf12333 klatka odmalowana :D w środę ogarnę jakieś kółko i trociny :p mam dylemat bo mam pietrowa klatkę co nie? I schodki w górę mam ale zastanawiam się czy zejdzie po nie w dół? Mam jeszcze jakaś taka dziurę na piętrze w podłodze i myślę czy nie zrobić coś ala zjeżdżalnie xd pomóż coś z tym :D
@AVATARKUBA122: jeśli chodzi o trociny to najlepiej by były odpylone na pupillo pl są trociny bardzo dobre tylko jest dużo dzazg więc trzeba powybierac https://www.pupillo.pl/pupillo-trociny-dla-gryzoni-odpylone-p-268.html tylko że teraz niedostępne ale to były najlepsze trociny bo te z zoologia mają pełno pyłu przynajmniej u mnie a kołowrotek to ludzie polecają trixie plastikowy. Nie miałem chomika ale napewno by chodził po schodach ze zjeżdżalnią nie wiem może mieć tylko by nic mu się
@aasdf12333 mam chomika :D zapierdziela właśnie w kółku (ciekawe ile razy się obudzę xd) boi się mnie jeszcze biedaczek ale chyba się przekona do mnie :p myślę nad kupnem jakiegoś akwarium na terrarium (większego niż aktualna klatka bo raz ze będzie miał więcej miejsca a dwa że będzie ciszej)
@AVATARKUBA122: zawaliłem z moja świnką morską dostała trochę innej karmy i jej zaszkodziła może gdybym tej karmy nie kupił to dziś by była ze mną to sprzedawca mi wcisnął inną karmę myślałem ze świnka będzie jeszcze długo ze mną a tu wszystko się posypało w weekend