Aktywne Wpisy
Novameh +116
Mówcie co chcecie, ale to jeden z najlepszych trailerów gier ever
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
Macielskojewski +204
W 1996, w moim rodzinnym Sanoku na Podkarpaciu, odbył się koncert Coolio.
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
Umówiłem się na spotkanie z dziewczyną z Tindera, wcześniej z nią pisałem chyba z dwa tygodnie, pisało się bardzo dobrze, podobne poglądy, podobny humor itp.
Postanowiliśmy się spotkać w dość dobrej restauracji, za obiad mniej więcej 50-70zł (danie + deser).
Jemy, śmieszkujemy, bez żadnych zgrzytów do tej pory, przychodzi do płacenia, i tutaj o dziwo jasno płacimy na pół - normalnie kobieta z bajki, tylko pojawiła się jedna rzecz...
Rachunek był na ponad 200zł i ja nie dojadłem obiadu i ona też zostawiła trochę makaronu, bo już nie mogła, poprosiłem kelnera, żeby mi to zapakował, bo szkoda, żeby się zmarnowało, dodam, że bardzo dobre jedzenie.
Czar prysł, zapadła cisza grobowa, dodam, że kelner profesjonalista nawet okiem nie mrugnął, wziął jedzenie i poszedł do kuchni pakować. Ona cała czerwona jak bycze kukle, pyta się mnie co ja robię?! Jak to co? Biorę za co zapłaciliśmy...
Ona, że w tego typu restauracjach tak się nie robi i, że jestem wieśniak... Chwilę później skończyliśmy spotkanie, do dzisiaj do mnie nie pisze...
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieniadze #tinder #przegryw #p0lka
Komentarz usunięty przez moderatora
@frikidiki: W tym miejscu już przegrałeś
-d--a z tindera
-dość dobra restauracja
coś ty o-----ł xD
Jakaś kretynka, że dziwi ją że gość chce to za co zapłacił.
Ja bym po prostu wytłumaczył łasce że to nic złego. Może sama nie była w takich miejscach że nie wie iż ludzie tak robią.
Jak nie zrozumie to tylko się cieszyć że potencjalny problem z głowy.
Typ, który pokazuje, że ma jaja i w------e w to co inni pomyślą + tępa, prosta laska zweryfikowana i to wszystko jednym gestem. Tak trzeba żyć.