Aktywne Wpisy
wykop +11
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. W ostatnim czasie zgłaszaliście nam problem wymoderowanych treści - treść, która została Wam usunięta, nie była widoczna w waszych panelach naruszeń, nie mogliście się z nią zapoznać, a to sprawiało Wam trudności w odwołaniu się od decyzji moderatora.
Wsłuchując się w Wasze uwagi, postanowiliśmy zmienić działanie wspomnianego panelu. Obecnie każda osoba, której usunięto treść z powodu naruszenia regulaminu, w swoim panelu naruszeń będzie mogła podejrzeć swoją wymoderowaną treść. Pamiętajcie również, że jeśli nie zgadzacie się z decyzją moderatora, możecie skorzystać z dwóch sposobów odwołania się od decyzji:
- opcja “odwołaj się” bezpośrednio w panelu wymoderowanych treści;
1. W ostatnim czasie zgłaszaliście nam problem wymoderowanych treści - treść, która została Wam usunięta, nie była widoczna w waszych panelach naruszeń, nie mogliście się z nią zapoznać, a to sprawiało Wam trudności w odwołaniu się od decyzji moderatora.
Wsłuchując się w Wasze uwagi, postanowiliśmy zmienić działanie wspomnianego panelu. Obecnie każda osoba, której usunięto treść z powodu naruszenia regulaminu, w swoim panelu naruszeń będzie mogła podejrzeć swoją wymoderowaną treść. Pamiętajcie również, że jeśli nie zgadzacie się z decyzją moderatora, możecie skorzystać z dwóch sposobów odwołania się od decyzji:
- opcja “odwołaj się” bezpośrednio w panelu wymoderowanych treści;
affairz +211
czołem pustostanowe świry!
oto nie lada gratka, apartament mający ponad 8 lat do pierwszego zamieszkania. 8 lat stał zupełnie pusty, czekał aż wartość z metra skoczy z 6 000 do 14 000 zł (minus wykończenie po drodze). czy tego chcecie zabronić? komu przeszkadza, żeby takie piękne apartamenty stały puste?? KOMUNIS
https://www.otodom.pl/pl/oferta/jesli-musisz-pytac-o-cene-to-nie-jest-dla-ciebie-ID4stbI
#nieruchomosci
oto nie lada gratka, apartament mający ponad 8 lat do pierwszego zamieszkania. 8 lat stał zupełnie pusty, czekał aż wartość z metra skoczy z 6 000 do 14 000 zł (minus wykończenie po drodze). czy tego chcecie zabronić? komu przeszkadza, żeby takie piękne apartamenty stały puste?? KOMUNIS
https://www.otodom.pl/pl/oferta/jesli-musisz-pytac-o-cene-to-nie-jest-dla-ciebie-ID4stbI
#nieruchomosci
Tylko wiecie że to właśnie lewica chce zrzucenia z mężczyzn tych rzeczy? Chorych wymagań typu masz założyć rodzinę, mężczyzna nie może płakać czy okazywać emocji, mężczyzna nie może ubierać kolorowych ubrań bo zostanie zwyzywany od pedałów, przekłamanie że mężczyźni są w jakichś sposób gorsi w wychowywaniu dzieci (dlatego potem ich nie dostają w sądzie).
Dużo się mówi o "incelach" i o tym jak ich traktuje społeczeństwo i rzekomo że jest to wina lewicy i ideologii lewicowej. Ale to że usłyszeliśmy o takim problemie to właśnie zasługa tego że mężczyźni zaczynają wyłamywać się z kajdanów tej "męskiej konserwatywnej poprawności" i mówią "tak, jest mi źle", myślicie że kiedyś tacy ludzie nie istnieli? Jasne że istnieli (Brzydcy,odrzuceni), tylko nie łudzili się oni że społeczeństwo się nad nimi pochyli, od razu byli nazywani:"nieudacznikami" , "bądź mężczyzną a nie skamlasz nad swoim biednym losem" to jest właśnie rada którą by usłyszeli. A potem wielkie zdziwienie że w społeczeństwach gdzie nikogo nie obchodzą męskie problemy bo "chłop to ma być chłop" mamy taki a nie inny odsetek samobójstw",
do tego dochodzi to tak bardzo znienawidzone LGBT, gdyby któryś z was był piętnastoletnim gejem na Podkarpaciu myślę że też wasza szansa na popełnienie samobójstwa czy wpadnięcie w depresję zwiększyła by się (dane z d--y).
Podsumowując, to nie lewica chce zrobić z faceta niewolnika własnych uczuć
#konfederacja #neuropa #4konserwy #lewica #prawica #polityka #lgbt #mezczyzni #depresja #przegryw #incel #przemyslenia
#samobojstwo
tak samo sprawa "prawnej aborcji" czyli danie facetom opcji zrzeczenia sie ojcostwa, gdzie sa feministki? a no tak, protestuja przeciw takim pomyslom bo przeciez "facet mogl sie zabezpieczyc"
@Grzesiu99: nie no tym, że lewica chce wykończyć społeczeństwo i jak najbardziej zabić mężczyznę w mężczyźnie
A my się sami świetnie wykańczamy(odnoszę się do samobójstw). nie zgadzamy się nawet z diagnozą że męskość bywa toksyczna.
niestety na ta chwile jedyne co feministki oferuja facetom to jakies zludne obietnice ze jak juz wprowadza swoje porzadki to bedzie im lepiej
Bo co na tym wschodzie się dzieje to III świat.
Jeśli jednak liczby do Ciebie nie przemawiają to może anegdotka przemówi.
Byłem kiedyś z dziewczyną z Chełma, a ja jestem z zachodniego pomorza. Ona nie znalazł ani jednej osoby osobiscie która popełniła s---------o, ja znam takich 12 i wiele
@Grzesiu99: To dobrze, że facet może sobie popłakać, że feministki forsują parytety z firmach, na szkoleniach i dotacjach dofinansowanych faceci są w gorszej pozycji, faceci płacą alimenty na żonę bez dziecka nawet jeśli rozwód jest nie z jego winy, no ale mogę legalnie zapłakać z tego powodu i lewica mnie przytuli. Przy okazji poprze postulaty feministek i w projekcie
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/spoleczenstwo/297852,1,po-kongresie-kobiet-feministki-walcza-o-parytety.read
https://www.parp.gov.pl/component/grants/grants/technologie-dla-kobiet dofinansowania tylko dla kobiet, ale w każdym projecie UE kobiety mają więcej punktów na starcie ( i niepełnosprawni)
to samo parytety w zarządach firmitd. projekt aborcyjny to ten bodaj z marca 2018 zapisy o ograniczeniu wolności za krytykę organizacji feministycznych. Owszem trochę Cię wyśmiałem i użylem przejaskrawionych argumentów, ale to są podstawowe cele organizacji feministycznych w Polsce i to nie jest