Ten buff yuumi to jest żart czy wytestowanie cierpliwości graczy? Po co riot buffuje postacie tak często banowane? Ostatnio Zed jak dostał buffa myślałem że z beki nie wyrobie, ale to że yuumi dostała buffa dla mnie jest czystym przykładem głupoty riotu. #leagueoflegends
@Mamciek: Raczej pokazanie tego, że nie mają pomysłu jak tę postać zbalansować. Poprzedni nerf zmasakrował połowę buildów i praktycznie zmusił to korzystania z jedynego słusznego zestawu run, a faktycznie nie wpłynął aż tak na jej użyteczność, co raczej zmniejszył przyjemność grania nią. Ten buff nic realnie nie zmieni, bo i tak nie ma jak tej many odnawiać.
@Vezz: Noo... w zasadzie to nie. Po wykonaniu questa masz dalej tyle samo co wcześniej, więc mid-late game nieruszony. W early owszem to trochę pomoże(jak i ta pasywka), ale wtedy Yuumi jest generalnie słaba, więc to i tak bez większego znaczenia i wpływu na to, że później dalej będzie irytująca.
@Mamciek: yumi to w ogóle żart i dla grającego z niąi dla tych co grają przeciwko 250 dmg Q, którego nie idzie dogować chyba że stoisz pół linii dalej, speed moving kaisa z yumi miały jakoś 620 na linii k---a i erka na praktycznie całą szerokość linijki, bo przecież inaczej by nie trafiła plus leczenie co 5 sekund
widzisz yuumi to bierzesz morderkaisera choćby to miał być supp i luj
@SarahC: Złe podejście, nie chcesz jej koniecznie zabić. Odizoluj ją tak, żeby nie mogła nikomu pomagać albo zburstuj adc tak żeby później nie miała jak uciec. Sugerowane champy to ułatwiające: Zac, Wukong, Veigar, Cassio, Singed. Albo po prostu kup tego execa i będzie bezużyteczna ¯\_(ツ)_/¯
@Shado2025: już to widzę jak kaisa z 620ms na bufie od yuumi wejdzie ci w e veigara łapalam ja wczoraj na morganie n------a mi nie polecam signed yuumi też zajebiste combo, takie zbalansowane( ͡°͜ʖ͡°)
@SarahC: Nie wejdzie, nie chodzi o to żeby wchodziła, a o stałą kontrolę terenu. Żeby kot nie był w stanie nigdzie uciec, bo jakiekolwiek wyjście czy przelot ja zatrzyma, zestunuje i przez min. 5s nie może się nigdzie ukryć, co zwykle oznacza dla niej śmierć. Mądrzejsza nie wyjdzie, ale wtedy macie 4-5 vs 3. Morgana to słaby counterpick. Klatka jest za wolna i zbyt łatwa do uniknięcia, zwłaszcza jak adc
#leagueoflegends
widzisz yuumi to bierzesz morderkaisera choćby to miał być supp i luj
ps: unikanie jej Q to naprawdę nie jest jakaś większa filozofia.
Albo po prostu kup tego execa i będzie bezużyteczna ¯\_(ツ)_/¯
łapalam ja wczoraj na morganie
n------a mi
nie polecam
signed yuumi też zajebiste combo, takie zbalansowane( ͡° ͜ʖ ͡°)
Morgana to słaby counterpick. Klatka jest za wolna i zbyt łatwa do uniknięcia, zwłaszcza jak adc