@Felix5k: Ja mam ciagle nadzieje, ze ten wpis to bajt. Naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć jak można być tak zakompleksionym i sfrustrowanym człowiekiem, żeby sobie ego podnosić upokarzaniem innych. W ogóle wstyd, ze typiara sobie kawy sama nie potrafi zrobić XD sama jestem klepaczem w korpo i jak ktoś do nas przychodzi nowy to normalnie go odprowadzamy po biurze, siedzimy z nim i klepiemy zadania dopoki nie będzie samodzielny.
@Felix5k: @RageKageDwa ! Ja rozumiem frustracje - siedzisz w g---o-robocie, robisz de facto coś co powinien robić jakiś skrypt bo przerzucasz dane z maila lub umowy o pracę do płatnika czy innej optimy.
święta prawda. ale miną lata zanim polskie firmy poznają takie pojęcie jak automatyzacja ( ͡°͜ʖ͡°)
@Felix5k: ja prdl, ale cringe :( a ja się łudziłem, że w dzisiejszych czasach i tej całej otoczce bycia liderem to raczej w korpo się mówi: chodź zrobimy sobie kawę, a potem Ci pokażę co się jak robi.
@Felix5k: A potem zdziwienie, że są o babskach takie stereotypy, a nie inne. Mogę się założyć, że ten kołek na początku sam się rzucał jak wsza po grzebieniu, nie wiedząc co robić w tej firmie pierwszego dnia, a teraz wielka karyna wysyła po kawę, zapominając, że nowy pracownik nie jest jej własnym niewolnikiem, bo się biedactwo musiało dowartościować w debilny sposób. Nie chciałabym na takiego pustaka trafić. W ogóle nie
@Felix5k: Może OPka ma 50-60 lat a dawniej podwładni robili kawę przełożonym ... takie było moje pierwsze przypuszczenie ale potem spojrzałem na jej profil i wszystko się ułożyło w całość to jest KONIARA
święta prawda. ale miną lata zanim polskie firmy poznają takie pojęcie jak automatyzacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potraktuj stażystkę jak g---o
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@krepak:
takie było moje pierwsze przypuszczenie ale potem spojrzałem na jej profil i wszystko się ułożyło w całość to jest KONIARA