Wpis z mikrobloga

@MrFisherman: Ten film był o Pani która była biedna i robiła to z biedy, to ze zdjęcia powyżej samo oświadczyło że w domu normalna rodzina i pieniędzy nie brakowało po prostu lubi takie życie.
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm to teraz troszke prawdy. Ten chlop jest zjebem. Wyruchał ją kilka razy i miłość zycia xD Ponad to na pewnien dc wysyłał inne fotki. Na każdą krytykę konstruktywną odpowiadał złością i wyzywaniem. A to ze typiara go kopnie jest pewne, robiła to dużo wcześniej z lepszymi "klientami"
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: piszesz, że pewnie zarzutka, ale jednak walnąłeś posta xD
ps. ten typo odwalił taką inbę, że chyba do końca wykopu będą o nim pisać. No wygrał mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Budo: No bo to jest ciekawe zjawisko dla mnie na tyle, żeby czytać o tym z nudów w pracy. Jak już pisałem znam takie 2 przypadki, ale żeby ktoś jawnie się chwalił w internecie i jeszcze inni wrzucali foty jak im ta laska obciąga kutange to jeszcze nie widziałem xD
  • Odpowiedz
Mirki, ja tam życzę im szczęścia. Ludzie żyją w otwartych związkach, czy swingują. Nie wspomnę o tych bardziej porąbanych. Jak czytam niektóre komentarze to nie wiem skąd to całe oburzenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz