Aktywne Wpisy

kyIiejenner +134
czy zakladajac takie spodenki na silownie prowokuje facetow zeby gapili mi sie na tylek?

WielkiNos +170
To jakie trzeba mieć auto żeby mieć prawo powiedzieć, że się pasjonuje motoryzacją? Wydaje mi się, że widziałam na wyścigach nawet seicento, ale specjalistką nie jestem ¯_(ツ)_/¯
#motoryzacja #p0lka #punto #niebieskiepaski #pytaniedorozowychpaskow #podrywajzwykopem
#motoryzacja #p0lka #punto #niebieskiepaski #pytaniedorozowychpaskow #podrywajzwykopem

Moze mi ktos wyjasnic po kiego grzyba jest dalej stan epidemiczny? Skoro kolejne obostrzenia odwolane, na basenie moze byc juz komplet imprezy rowniez, premier mowi ze juz jest okej. Wiec po #!$%@? ten stan epidemiczny? Aby robic walki i urzedy nie przepracowaly sie? Czy jest jakis powod inny
Wychodzicie na zewnatrz czasem? Ludzie juz to w #!$%@? maja i wszyscy zyja. Wszyscy wrocili do sportow, do spotkan i imprez. To wy jestescie na tyle #!$%@? ze nie umiecie myslec i powtarzacie to co wam wladza serwuje. Macie wyprane umysly hołoto. Siedzcie dalej w piwnicach bo nikt za wami nie teskni i tak ;*