Aktywne Wpisy

Kierowca-ufo +15
Żydzi to faszyści XXI wieku to jest jasne dla każdego.
A najbardziej bawią polskie sieroty śliniące się do syjonistów, jakbyśmy ku*a mieli jakikolwiek interes w popieraniu żydostwa?
Weźmy takiego youtubera - kapitana Lisowskiego i jego stałego gościa, Marka Meissnera - to lizustostwo w stosunku do żydów skutecznie obrzydza mi jego kanał.
W gruncie rzeczy, nie mamy żadnego interesu, ani politycznie, ani gospodarczo żeby w jakikolwiek sposób popierać izrael - nie łączy nas
A najbardziej bawią polskie sieroty śliniące się do syjonistów, jakbyśmy ku*a mieli jakikolwiek interes w popieraniu żydostwa?
Weźmy takiego youtubera - kapitana Lisowskiego i jego stałego gościa, Marka Meissnera - to lizustostwo w stosunku do żydów skutecznie obrzydza mi jego kanał.
W gruncie rzeczy, nie mamy żadnego interesu, ani politycznie, ani gospodarczo żeby w jakikolwiek sposób popierać izrael - nie łączy nas

sylwke3100 +1
Jakie są wasze sukcesy życiowe?

#neuropa #bekazprawakow
@10129: Realny co?
@10129: Czekaj, poszukam swojej kryształowej kuli xD Zakładam że pytasz na poważnie bo bazując na gówno-statystykach chcesz bronić tezy ze znaleziska? Wystarczy dwa razy wyjść z piwnicy aby rozróżniać surowe dane ilościowe (na których bazuje Eurostat) od np. specyfiki zgłoszeń. Pierwszy lepszy przykład ze Szwecji. https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/spoleczenstwo/1750292,1,zgoda-na-seks-musi-byc-jasno-wyrazona-szwecja-zmienia-prawo-dotyczace-gwaltow.read
Jeżeli chodzi o przemoc domową jest podobnie - po prostu specyfika społeczeństwa nie jest uwzględniona i zważona w takim
ale ok, widzę nic nie masz.
Bo nie wiem czy w ogóle warto strzępić ryja.
Nie wiem czy w Polsce jeszcze ktokolwiek zgłasza gwałt. Jest to procedura tak upokarzajaca, męcząca, długa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@greven: co nie zmienia faktu, że Polska jest jednym z najbezpieczniejszych krajów w Europie dla kobiet. Patrz "Przemoc wobec kobiet Badanie na poziomie Unii Europejskiej" z 2014 r. Nie, różnice nie wynikają z różnych definicji i zgłaszalności - pytania były bardzo szczegółowe, a badanie anonimowe.
@greven: W stosunku do takich Indii czy Syrii, ale nie Polski.
Porównywanie ze mamy podobne zakłamane statystki jak na bliskim wschodzie czy Afryce to jakieś