Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej! Zauważyłam, że sporo osób ma tutaj dosyć dziwne podejście w kwestii relacji damsko-męskich.
Czytając niektóre wpisy można dojść do wniosku, że 22, 24, 26 lat to jest już koniec świata. A to jest bzdura kompletna. Nawet mając te 30 lat można wyrywać 18/20-latki - mnóstwo młodych dziewczyn obecnie kręcą faceci, którzy są znacznie starsi. Moja dobra znajoma mi wprost powiedziała ostatnio, że najbardziej podobają jej się faceci w wieku około... 40-45 lat ( podała tutaj przykład Trudeau ); a sama ma zaledwie 20 :P
No i prawda - wyrywanie młodszych dziewczyn nie jest łatwe ( wygląd jest tutaj kluczem ), ALE mając te 25 lat, tuż po zakończeniu studiów, mnóstwo dziewczyn zaczyna powoli myśleć o stabilizacji, a wejście w związek z taką kobietą naprawdę nie jest trudne. Sama obecnie mam 30 lat i zupełnie inne priorytety niż w wieku tych 20 lat - dużo lepiej patrzę na facetów, którzy nie myślą tylko o jednym.
Wpis ten kieruje przede wszystkim do osób, które myślą o miłości, rodzinie i tych sprawach - takich jak @Reflexiej123, czy @01ab - jesteście dobrymi i grzecznymi chłopakami, więc po prostu nie wierzę, że nie uda wam się znaleźć jakiejś fajnej dziewczyny, która po x niepowodzeniach będzie chciała wejść w stabilny związek. Nawet jeśli nie teraz to za x lat szczęście się do was uśmiechnie. 3mam kciuki i pamiętajcie, żeby nie słuchać rad osób, które chcą was wciągnąć na dno ( mam tutaj na myśli rady pokroju "idź na prostytutki" - a tak naprawdę nic to nie da oprócz zmarnowanej kasy i poczucia obrzydzenia wobec własnej osoby ).
#rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #incel #tfwnogf #s--s #zwiazki #przemyslenia

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f15b0393c58bc359f78f8d9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt

[==================......................] 45% (105zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niewiemcorobic "Przyczyną porażki"? Albo nie zrozumiałeś tego co napisałem albo udajesz głupiego. Na samym początku napisałem że widzę pewien problem z postrzeganiem własnego "ja" przez tych panów, ale bez przesady. Jak chcesz osiągnąć "sukces" jeśli na rynku matrymonialnym w większości znajdują się rozwiązłe dziewczęta o ograniczonych kompetencjach intelektualnych? To że introwertyk przemieni się w ekstrawertyka, nie rozwiąże problemu.
  • Odpowiedz
@niewiemcorobic Nie "z d--y" tylko z własnego doświadczenia - nie uważam się za przegrywa, ale sam bez powodzenia szukam od dłuższego czasu partnerki. Nie chwaląc się - zainteresowanie mam, ale nic z tego nie wychodzi, gdy po small talk'u zaczynam zadawać konkretne pytania w stylu: czy myślisz o założeniu rodziny (a jeśli tak, to kiedy / sondowanie priorytetów, tj. praca vs rodzina), jakie masz plany na przyszłość, czy potrafisz gotować, czy
  • Odpowiedz
@Reflexiej123 > W tym rzecz, że cała młodość wraz z życiem romantycznym i seksualnym poszła się p-------ć, ponieważ nic z tego w wieku 15-23 (albo nawet do 30) nie miało miejsca w naszym życiu. Tak bardzo to, z tego powodu że jako przegrywy nie mamy doświadczenia wymagamy dziewczyny też bez doświadczenia, proste. Co mnie to obchodzi że dziewic jest mało, chce taka nie bo mam takie widzimisię tylko chce partnerkę na
  • Odpowiedz
@Arkos12 > szybkie auta w wieku 22 lat xD albo 30 letnie gruzy albo auta rodziców w leasingu, albo te w need for speedzie xD

No tak... Kiedyś były nimi np. Golfy III i większość dzieciaków było na to stać
  • Odpowiedz