Wpis z mikrobloga

czaicie byc takim czlowiekiem co np na 8 ma do roboty, ale wstaje nie wiem o 5 i jeszcze idzie na basen a do tego ma przygotowane jedzenie do pracy, a koszule prasuje wieczorem dzien wczesniej? boze jak ja bym chciala byc takim czlowiekiem xD a po pracy posprzatac szybko mieszkanie, poczytac sobie ksiazke, w miedzyczasie cos jeszcze porobic, pocwiczyc joge i isc spac no ja p------e czemu taka nie jestem #gownowpis #zalesie
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@roon0koh: wstaję o 5.30 rano, idę biegać, później prysznic i szykowanie jedzenia na cały dzień do pracy. O 20.30 lub 21 kładę się spać. Początki najtrudniejsze ale później już jakos idzie.
  • Odpowiedz
czaicie byc takim czlowiekiem co np na 8 ma do roboty, ale wstaje nie wiem o 5 i jeszcze idzie na basen a do tego ma przygotowane jedzenie do pracy, a koszule prasuje wieczorem dzien wczesniej? boze jak ja bym chciala byc takim czlowiekiem xD a po pracy posprzatac szybko mieszkanie, poczytac sobie ksiazke, w miedzyczasie cos jeszcze porobic, pocwiczyc joge i isc spac no ja p------e czemu taka nie jestem

@
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@roon0koh: ja prasuje dzień wcześniej. Jedzenie na śniadanie przygotowuje do podgrzania rano. I na drugie śniadanie do pracy. Wstaje o 5 ale do pracy na 7 na basen nie ma czasu -.-
  • Odpowiedz