Aktywne Wpisy

TenXen47 +778
Oto zdjęcie Bytomia z 2023 roku. Które równie dobrze mogłoby być z 2003. A gdyby nie auta i satelity to 1963.
#polska #bytom #slask #zalesie #fotografia
#polska #bytom #slask #zalesie #fotografia

text +29
Ja #!$%@?ę, wczoraj odbyła się walka Tyson - Ngannou, praktycznie nie widze o tym wpisów, za to z 800 wpisów o jakiś patusach.
NIE PISZCIE MI KURA, że w tych #!$%@? pato mma chodzi o sport. Jak by chodziło o sport walki, to była mowa dziś głównie o walce Tyson-Ng.
Interesując się pato mma i oglądając czy dyskutując o tym, wspieracie patusów nie tylko tutaj, ale i w realu.
Zainteresowanie tym gównem
NIE PISZCIE MI KURA, że w tych #!$%@? pato mma chodzi o sport. Jak by chodziło o sport walki, to była mowa dziś głównie o walce Tyson-Ng.
Interesując się pato mma i oglądając czy dyskutując o tym, wspieracie patusów nie tylko tutaj, ale i w realu.
Zainteresowanie tym gównem

Jest ktoś w stanie mi powiedzieć co to za remix? Shazam nie działa, przepraszam za jakość. Właściciel relacji też nie wie bo jakoś randomowo to nagrał. Wpisuje tekst ale nic nie znajduje w google. #cotozapiosenka #muzykaelektroniczna #jakatomelodia
Make sure you’ve typed the URL correctly, or try searching Vimeo. You could also watch one of the videos below instead.
Oryginał bo to co ty szukałeś to cover, Silent Partner - Space Walk
ps. Jesteś kolejnym mirkiem któremu to napisze, #!$%@? shazama bo to gówno i ściągnij SoundHound, pozdrawiam.
Odliczanie do premiery ustawiłeś czy co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiem ci że sam to znam, gdzieś słyszałem, ale jakość, ścinki takie że tego chyba nic nie znajdzie.
ps. Zdania co do shazama i tak nie zmieniam ( ͡° ͜ʖ ͡°)