Aktywne Wpisy

Szykując się na kryzys w branży IT, postanowiłem zacząć się przebranżawiać na artystę / malarza. Oto moje dzisiejsze dzieło.
Tytuł: "Wypalenie"
cena wywoławcza: 2 zł
Tytuł: "Wypalenie"
cena wywoławcza: 2 zł
źródło: GyARdjoWUAAmmB1
Pobierz
vieniasn +105
jestem tak stary że koledzy jeździli E30 i nikt tego nie uważał za klasyka tylko za śmietnik i błotnik był butem pasowany po wjechaniu w słup a polonezy kosztowały grosze i były masowo rozbijane
sam osobiście lałem paliwo z kanistra do E30 ze szlugiem w ryju oczywiście
sam osobiście lałem paliwo z kanistra do E30 ze szlugiem w ryju oczywiście
źródło: temp_file8760223203768813575
Pobierz

Używałem pakietu z GSuite i tam miałem tak jakby zupełnie oddzielny dysk do tego który zawalał mi lokalny C: tylko w momencie synchronizacji (miał tymczasowy folder - w momencie w którym wszystko się zsynchronizowało to pliki na dysku lokalnym się usuwały automatycznie)
A w standardowym pakiecie mam tylko ten folder i normalnie zapycha mi dysk lokalny - jedyny plus z tego że robi synchro z chmurą - ale ja nie chce żeby tak było, ja nie chcę żeby mi pliki które są przeznaczone na chmure zajmowały miejsce na moim lokalnym dysku, tylko żeby było tak jak w GSuicie.
Czy ja dobrze rozumuję?
#google #komputery #informatyka #pytanie
#googledrive
źródło: comment_1594912669l30wWatCFKJYrkjOnAtBMo.jpg
Pobierz@thority: czyli dysk google na windowsie nie jest na dobrą sprawą dyskiem tylko jedynie kopią zapasową. Eh, słabo, bo mi zależy na oszczędzaniu miejsca