@januszerka: o co chodzi z tym wysypem symetrystów mówiących o nienawiści wyborców opozycji? duda też przeprasza na drugi dzień za słowa w kampanii - to jakiś nowy partyjny prikaz towarzysze?
@trzydrzwiowypentaptyk: lol u mnoe w miejscowosci gdzie podzial glosow jest mniej wiecej 50:50 banery Dudy byly regularnie niszczone i jakos nikt z tego powodu nie robil awantury.
o co chodzi z tym wysypem symetrystów mówiących o nienawiści wyborców opozycji?
@bylem_zielonko: bo wykop był cały zaspamowany wczoraj otwarcie nienawistnymi wpisami pod adresem wyborców przeciwnej opcji? Takiego festiwalu nienawiści nie widziałem od bardzo dawna.
@trzydrzwiowypentaptyk: widzę ze pisowskie trolle za 60gr na czele z etatowym panem ediz już na Ciebie napadły, a masz całkowita racje. Może lekka przesada z zabijaniem, ale odbieranie nam normalnym ludziom bycia Polakiem, wyzywanie od Niemców, volksdeutschy, pedalow chcących molestować ich polskie dzieci (nie jestem lgbt ale głosowałem na Trzaskowskiego, wiec jestem pedałem), wystawianie fakow, darcie mordy, chęć pobicia za wiszący plakat Trzaskowskiego, mówienie ze chcemy oddać Polskę Żydom, to
bo wykop był cały zaspamowany wczoraj otwarcie nienawistnymi wpisami pod adresem wyborców przeciwnej opcji? Takiego festiwalu nienawiści nie widziałem od bardzo dawna.
@bylem_zielonko: to w żaden sposób nie usprawiedliwia pisania nienawistnych komentarzy. Rozumiem niechęć do władzy, ale pisząc takie teksty, wcale się nie różni od tego człowieka, którego zdjęcie dałeś.
Przeszedłem sobie polskie Beskidy. 533 kilometry wyszły w 17 dni ( ͡°͜ʖ͡°)
Spakowany w plecak 32 litry, 10 kilogramów na plecach z pełnym prowiantem i własnym śpiworem. Przyjemnie się tuptało tylko większość czasu był upał 35 stopni co po prostu wykańczało
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@januszerka: o co chodzi z tym wysypem symetrystów mówiących o nienawiści wyborców opozycji? duda też przeprasza na drugi dzień za słowa w kampanii - to jakiś nowy partyjny prikaz towarzysze?
@wilhermil: Bo to są właśnie wyborcy Trzaskowskiego witający sobie podobnego wykopka xD
@bylem_zielonko: bo wykop był cały zaspamowany wczoraj otwarcie nienawistnymi wpisami pod adresem wyborców przeciwnej opcji? Takiego festiwalu nienawiści nie widziałem od bardzo dawna.
źródło: comment_1594730032CTLa3fpv3wGXm55ZtqtOpv.jpg
Pobierz@mikessos: odsyłam do komentarza wyżej