Wpis z mikrobloga

ach ta mowa miłości i tolerancja ;D

@januszerka: o co chodzi z tym wysypem symetrystów mówiących o nienawiści wyborców opozycji? duda też przeprasza na drugi dzień za słowa w kampanii - to jakiś nowy partyjny prikaz towarzysze?
  • Odpowiedz
o co chodzi z tym wysypem symetrystów mówiących o nienawiści wyborców opozycji?

@bylem_zielonko: bo wykop był cały zaspamowany wczoraj otwarcie nienawistnymi wpisami pod adresem wyborców przeciwnej opcji? Takiego festiwalu nienawiści nie widziałem od bardzo dawna.
  • Odpowiedz
@trzydrzwiowypentaptyk: widzę ze pisowskie trolle za 60gr na czele z etatowym panem ediz już na Ciebie napadły, a masz całkowita racje. Może lekka przesada z zabijaniem, ale odbieranie nam normalnym ludziom bycia Polakiem, wyzywanie od Niemców, volksdeutschy, pedalow chcących molestować ich polskie dzieci (nie jestem lgbt ale głosowałem na Trzaskowskiego, wiec jestem pedałem), wystawianie fakow, darcie mordy, chęć pobicia za wiszący plakat Trzaskowskiego, mówienie ze chcemy oddać Polskę Żydom, to
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: to w żaden sposób nie usprawiedliwia pisania nienawistnych komentarzy. Rozumiem niechęć do władzy, ale pisząc takie teksty, wcale się nie różni od tego człowieka, którego zdjęcie dałeś.
  • Odpowiedz