Wpis z mikrobloga

na dobranoc życze smacznego wyborcom Konfederacji. Teraz Was skutecznie podzięlą

@Sanchez07XD: Chłopie, zastanów się. Od lat słyszę tylko na przemian bekę, obelgi i straszenie zarówno ze strony PO, jak i PiS. Już mieli nie wejść, już miał Kaczyński posłów powyjmować, już Bosak miał lanie od Biedronia i Kosiniaka dostać, teraz okazuje się że to taka potężna partia że aż prezydenta wybrała, a ty chcesz wyborców Konfy takim tekstem postraszyć? XDDDD

Póki
  • Odpowiedz
@xniorvox: To może przybliż mi te postulaty Konfy? Znasz je w ogóle czy tak lecisz na chybił trafił?
Już niedawno ktoś pieknie przytoczył cytat Hitlera, który opowiadał o elitach u władzy, które tylko wymieniają się stanowiskami. To jest ta sama retoryka.
Od właściwej partii oczekuje, że będzie umiała mimo wszystko w pewnych sprawach stanąć centralnie. A przede wszystkim istotna dla mnie jest ekonomia.

Na czym opierają się Twoje
  • Odpowiedz
To może przybliż mi te postulaty Konfy? Znasz je w ogóle czy tak lecisz na chybił trafił?

@Sanchez07XD: Przecież Ty je znasz, skoro na nich głosowałeś. Dziwię się tylko, że masz do nich pretensje o to, co zrobili wyborcy, ale to Twoja sprawa.

Odróżniam to doskonale jednak to te osoby dały przyzwolenie na dalsze lanie szamba w TV na wszystkich i wszystkich (włącznie z Konfederacją, której elektorat to teraz łakomy kąsek
  • Odpowiedz