Aktywne Wpisy
Mirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

SynMichaua +82
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz

@Sanchez07XD: Chłopie, zastanów się. Od lat słyszę tylko na przemian bekę, obelgi i straszenie zarówno ze strony PO, jak i PiS. Już mieli nie wejść, już miał Kaczyński posłów powyjmować, już Bosak miał lanie od Biedronia i Kosiniaka dostać, teraz okazuje się że to taka potężna partia że aż prezydenta wybrała, a ty chcesz wyborców Konfy takim tekstem postraszyć? XDDDD
Już niedawno ktoś pieknie przytoczył cytat Hitlera, który opowiadał o elitach u władzy, które tylko wymieniają się stanowiskami. To jest ta sama retoryka.
Od właściwej partii oczekuje, że będzie umiała mimo wszystko w pewnych sprawach stanąć centralnie. A przede wszystkim istotna dla mnie jest ekonomia.
Na czym opierają się Twoje
@Sanchez07XD: Przecież Ty je znasz, skoro na nich głosowałeś. Dziwię się tylko, że masz do nich pretensje o to, co zrobili wyborcy, ale to Twoja sprawa.