Aktywne Wpisy
damienbudzik +163
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +128
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
➡️Klon Viomi V2 Pro.
Cena sztos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-----------------------------------------
➡️Śledź mój tag #sebeksspoleca i Moje recenzje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-----------------------------------------
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro z Polski
⏩270.00$
▶️Kod: F54915F6
Dostawa z Polski za darmo
➡️Odkurzacz Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro to najnowszy model Xiaomi. Parametry wewnętrzne sa praktycznie identyczne jak w Viomi V2 Pro i STYJ02YM. To klon tych modeli. Sam mialem VIOMI V2 Pro i polecam. Mamy tu duża moc 2100Pa, świetne algorytmy, mopowanie na jodełkę i wygodną obsluge w app. Do tego sterowanie głosowe.
Robot jest tez dostepny w polskiej dystrybucji, duzo duzo drożej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
➡️Parametry:
▶️Moc ssania 2100Pa
▶️Skanowanie laserowe
▶️odkurzanie i mopowanie
▶️ mopowanie "na jodełkę"
▶️ elektroniczne sterowanie ilością wody
▶️2 pojemniki (na kurz i 2w1)
▶️Działa z aplikacją Xiaomi Mi Home
▶️Pokonywanie dużych progów do 2cm
▶️Wtyczka EU
▶️Bateria 3200mAh
▶️Waga 3.6kg
#dhgate #xiaomi #mirobot #viomi #viomiv2pro #styj02ym #smartdom
Planuje zakupić dla swojej babci coś w tym stylu. Da sobie to radę na dywanach? Wykładzinach? Jak wiadomo u starszych ludzi znajduje się ich pełno.
No i wygoda, on robi to sam, można ustawić harmonogramy itd
@KRULL:
Bo w aplikacji można go wysłać zdanie do określonego pokoju.
iLife nie polecam, sprzątają chaotycznie.