To jest niedbalstwo obsługi sklepu. Niewłaściwe przechowywanie żywności, produkt nadaje się do reklamacji. Generalnie jest to problem wszystkich sieci... To co się o--------a w sklepach przechodzi ludzkie pojęcie w każdym razie.
@kRpt: Musisz złapać go tak aby opuszki palców znalazły się na wieczku a potem powolnym ale zdecydowanym ruchem obróć go do góry dnem. Jeżeli poczujesz jak te zajebiste granulki opadają na aluminiową folię, wiesz że jest git.乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
te lekkie serki często są gęste i z-----e, lepiej brać normalne
@abcde: to też prawda, mi lekkie i wysokobiałkowe często trafiają się z-----e, ale to może być też efekt tego, że jest w nich po prostu mniej tłuszczu (mają taką samą zawartość tłuszczu na 100g i mniejszą niż zwykły serek) @mapache
@kRpt: te z Lidla najrzadziej trafiały mi się gęste a jestem dobrym wskaźnikiem bo jem tego bardzo dużo. Mam p-------a na punkcie serków wiejskich. Jak poczuje jego woń to budzą się we mnie nabiałowe rządze
@kRpt:ja przewaznie jadam serki z herbatka. Wiec jesli mi sie trafi juz taki staly glut, zalewam go troszku goraca woda, dodaje trochu cukru I nawet lepszy jest niz taki plynny :)
To jest niedbalstwo obsługi sklepu. Niewłaściwe przechowywanie żywności,
@Kraciacho: dokładnie, sklepu albo transportu. W PL często nie pilnuje się ciągu chłodniczego. Siedzę w UK i tu w jednej sieci lokalnych marketów są polskie serki z Piątnicy. Niemal zawsze są płynne, śmietankowe po zakupie. Tylko, że tu się dba o ciąg chłodniczy. Dostawczaki-chłodnie, a w sklepach klima zazwyczaj tak d------a, że latem dobrze zadbać bluzę na zakupy ;)
#dieta #mikrokoksy
@kRpt: Najgorzej. Jest patent jak sprawdzić czy jest gęsty czy nie, przed kupnem.
@kRpt: Musisz złapać go tak aby opuszki palców znalazły się na wieczku a potem powolnym ale zdecydowanym ruchem obróć go do góry dnem. Jeżeli poczujesz jak te zajebiste granulki opadają na aluminiową folię, wiesz że jest git.乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@abcde: to też prawda, mi lekkie i wysokobiałkowe często trafiają się z-----e, ale to może być też efekt tego, że jest w nich po prostu mniej tłuszczu (mają taką samą zawartość tłuszczu na 100g i mniejszą niż zwykły serek)
@mapache
@Kraciacho: dokładnie, sklepu albo transportu. W PL często nie pilnuje się ciągu chłodniczego. Siedzę w UK i tu w jednej sieci lokalnych marketów są polskie serki z Piątnicy. Niemal zawsze są płynne, śmietankowe po zakupie.
Tylko, że tu się dba o ciąg chłodniczy. Dostawczaki-chłodnie, a w sklepach klima zazwyczaj tak d------a, że latem dobrze zadbać bluzę na zakupy ;)