mem wywołał malutką aferę kilka dni temu, szkoda że się nie rozwinęła ale cóż.
@Curus_Bachleda: pozamiatane. Nawet (w sumie chyba jedynego pod tym tagiem) wpisu (link) nie znajdzisz w wyszukiwarce wykopu pod #aferabosakowa, jedynie przez google. Reszta znalezisk oczywiście pod czerwoną belką, albo usunięte.
@Enviador zapoznałem się ze wszystkimi wpisami i komentarzami pod nimi zawartymi. Zastanawia mnie tylko jedno. Po co wstawiać takie rzeczy skoro nie jesteśmy tym zainteresowani? Nakręcamy niepotrzebną spiralę (która i tak jest mocno nakręcona) i prowokujemy osoby interesujące się tym do wypowiedzenia się na dane tematy. Nie lepiej przemilczeć, nie zwracać uwagi i zapomnieć z czasem?
@defkor obawiam się że nie zostałem zrozumiany więc powtórzę jeszcze raz xD Zastanawia mnie (nie wiem i nie rozumiem) dlaczego op wstawia taki obrazek chcąc coś zignorować jeszcze bardziej to promując bo moim zdaniem łatwiej by było to po prostu zignorować i nie dawać sztucznej reklamy. Nie chcę nikomu przygadywać, nie "stoję po żadnej ze stron", jestem neutralny. Sugeruję jedynie ułatwienie sobie życia. Abstrahując od tego wpisu, przejrzałem część Twoich wpisów
Ciekawostka. Niedawno Stanowski razem z Cymcykiem stworzyli portfel z kilkunastu spółek. Po 2 tygodnia pochwalił się zwrotami na X w tym porfelu, gdzie najlepszy zwrot dawała spółka UiPath, bo aż 42%. Aktualnie jest na tej pozycji stratny około -3%. #gielda
161/365
źródło: comment_1594422552dl1IY7DiqETVhj9h0YHOR6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Curus_Bachleda: pozamiatane. Nawet (w sumie chyba jedynego pod tym tagiem) wpisu (link) nie znajdzisz w wyszukiwarce wykopu pod #aferabosakowa, jedynie przez google. Reszta znalezisk oczywiście pod czerwoną belką, albo usunięte.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Absydion: cóż to za niecierpliwość. Szukałem odpowiedzi zawierającej się pod linkami pod linikiem poniżej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/47159337/codziennyparasol-16-365-pokaz-spoiler/#comment-166323089