@kinasato: czyli że co, he did it agaaaaain? ლ(ಠ_ಠლ)
Ja nie wiem, nawet to Kotonoha no Niwa od niego teraz wydaje się nawet spoczko... Idzie w masówę coraz mocniej czy co, nie pamiętam by takie 5cm bądź Kotonoha były tak popularne a jednak nie męczyły tak mocno.
@LlamaRzr: właśnie chyba trafiłeś w punkt, to raczej nie jest film wynikający z pasji autora, a zwyczajny produkt mający za zadanie zagonić jak najwięcej 13-latek do zakupu brandowanych parasolek. Pewnie się biedny wypalił.
oceniam go głównie pod względem technicznym, czy to źle?
@guest: nie, bo jego się ogląda dla ładnych obrazków i zazwyczaj to wymaganie spełnia ( ͡°͜ʖ͡°) Natomiast fabularnie to od dawna wiadomo że będzie słabo i zazwyczaj to wymaganie też się spełnia Ale w tym momencie sformułowanie "chyba już się skończył" nie brzmi dobrze bo sugeruje, że kiedyś było lepiej. Nie było lepiej, było po
Shinkai chyba już się skończył, nie byłem nawet blisko wrażenia jakie kiedyś na mnie zrobiło pięć centymetrów albo ogródek.
@kinasato: Bardzo źle mi się to oglądało, baa trzy podejścia i jestem koło 40 minuty, cały czas sobie zadaję pytanie - to ja się zestarzałem czy ten film jest taki jakiś ... infantylny? Serio, bije od tego taki "6/10 high school slice of life" vibe.
https://myanimelist.net/anime/38826/Tenki_no_Ko
Weathering With You
No cóż mogę powiedzieć, film jest prześliczny i fantastycznie animowany
źródło: comment_15944145609Np5dZCt21e6AtXmgaSx28.jpg
PobierzJa nie wiem, nawet to Kotonoha no Niwa od niego teraz wydaje się nawet spoczko...
Idzie w masówę coraz mocniej czy co, nie pamiętam by takie 5cm bądź Kotonoha były tak popularne a jednak nie męczyły tak mocno.
no ale fakt, kimi no na wa to to nie było.
@kinasato: Shinkai się nigdy nie zaczął (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@jtank: +1
miał jeden lucky strike z kiminawą i tyle, telepało mną z zażenowania oglądając tenki, drop w połowie
@guest: nie, bo jego się ogląda dla ładnych obrazków i zazwyczaj to wymaganie spełnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast fabularnie to od dawna wiadomo że będzie słabo i zazwyczaj to wymaganie też się spełnia
Ale w tym momencie sformułowanie "chyba już się skończył" nie brzmi dobrze bo sugeruje, że kiedyś było lepiej. Nie było lepiej, było po
@kinasato:
Bardzo źle mi się to oglądało, baa trzy podejścia i jestem koło 40 minuty, cały czas sobie zadaję pytanie - to ja się zestarzałem czy ten film jest taki jakiś ... infantylny? Serio, bije od tego taki "6/10 high school slice of life" vibe.