Aktywne Wpisy
czteryrowery +527
Andrzej_Buzdygan +384
Możecie mówić co chcecie o sieciówkach, ale prawda jest taka, że Decathlon jest jedną z najlepszych sieci sklepów sportowych na świecie. Dzięki niej miliony ludzi odnalazły pasję w sporcie, bo nie byli zatrzymywani przez gatekeeperów w postaci super drogich marek butów do chodzenia po górach ani przez tanie gówniane buty rozwalające się po wejściu w kałużę. Tam można kupić takie buty, na które każdego będzie stać i na dodatek mają dobrą jakość.
MERYTORYCZNA OPOZYCJA
TFU
#wybory #neuropa #bekazkorwina #lgbt #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tumurochir: Ja tam nie widzę osób homoseksualnych, tylko Rafała Trzaskowskiego. Sośnierzowi chodzi o jego polityczną i ideologiczną agendę, a nie homoseksualistów.
Jak ja sobie narysuję sierp i młot, a ktoś mnie obrazi za propagowanie ideologii totalitarnej, to powiesz że obraża mnie, czy może chłopów i robotników? #lewackalogika
Komentarz usunięty przez moderatora
Może przekazać 10 miliardów na edukację? Nie, lepiej na propagandę anty-lpg i kreowanie wymyślonego wroga.
większość elektoratu konfederacji to przygłupie sebki, które równie dobrze mogłyby głosować na pis - takie są fakty, wbrew temu co wmawia ta korwinistyczna część wykopu
Sośnierz nie nazwał OSÓB zarazą, tak samo jak nie nazwał Dudy "legislacyjną sraczką".