Aktywne Wpisy
pafffel +910
#polskiedomy obiadek z mamą i zaraz chyba na grzyby
mam_spanko +266
Pomyślcie sobie jaka kiedyś była Małyszomania tylko dlatego że Polak tam dominował parę sezonów, w sporcie który interesował max 5 krajów. To samo Pudzian, jak strongmanów oglądało max 20 osób xD
Teraz mamy totalna dominatorke w najbardziej prestiżowym sporcie na świecie xDD
Ciężko to sobie wyobrazić
#tenis
Teraz mamy totalna dominatorke w najbardziej prestiżowym sporcie na świecie xDD
Ciężko to sobie wyobrazić
#tenis
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wyszłam do pana i jego ojca, żeby porozmawiac. Pan zdziwiony i mówi:
"nas jest dwóch, pani jedna. Nikt nic oprócz Pani nie widział" i poszedł do urzędu.
Osz ty mendo! Powiedziałam, że dzwonię na policję w takim razie. Ten tylko się zaśmiał i rzucił : "dzwoń sobie!"
112 calling....
Bagiety przyjechały po 5 min. Pan policjant powiedział, że bardzo dobrze zrobiłam. Miał taką samą sytuację i mnie rozumie. Poczekał ze mną na faceta. Ten dalej brnie, że nic się nie stało.
Pan policjant pyta go ponownie, czy nie chce się dogadać do momentu przyjazdu patrolu wydziału ruchu.
Pan mięknie...
Przyjeżdża odpowiedni patrol. Policjant otwiera jego drzwi - idealnie pasują do obtarcia i uszkodzenia. Facet już ma ciepło. Chcę się jednak dogadać ze mną.
Policjant mówi, że już za późno.
Pan cwaniak dostał mandat i do tego szkoda poszła z jego ubezpieczenia.
Dziękuję Pan policjant.
#policja #wypadek
@Sondokan: No stąd, że nie przyjechał lokalny radiowóz z komisariatu, więc, o ile byli dostępni (w co wątpię), to i tak byli dalej, niż jednostka, która mi pomogła.
To ocenia operator 112. Mógł powiedzieć: to nie jest telefon od tego, dzwoń lokalnie, wtedy tak bym zrobił. Ale
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sigurdsdottir: nie uwierzy ten kto dzwonił na bagiety z informacją o zdarzeniu drogowym
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Także większość jednak jest dobrych człowieków na tym świecie (