Aktywne Wpisy

darknightttt +70
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.

Megasuper +14
Początek końca książula. #ksiazulo
źródło: temp_file4366204377600619953
Pobierz

fakty nie przypuszczenia usuń konto
źródło: comment_1594190368dQEV4SQXh6PGCX9p7miiz8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@johnmorra: 1) w jaki sposób obrażanie jednego człowieka usprawiedliwia obrażanie drugiego człowieka, szczególnie biorąc pod uwagę
2) papież to funkcja. Publiczna. Ważna publiczna funkcja w instytucji mającej swoje głębokie problemy i skierowaną na siebie (czasem bardzo uzasadnioną) krytykę. Godząc się na przyjęcie posady papieża powinieneś być świadom tego, że ludzie będą cię krytykować.
3) Ty zrównujesz gościa z
@Picfan: aha, w jaki sposób ten obrazek udowadnia, że "on się zaćpał" a to uduszenie to "kompletna bzdura"? Czy może chcesz powiedzieć, że od teraz mogę udusić każdego gnojka, które policja złapała z zielskiem, bo wypok mnie wybroni z "żadnego uduszenia nie było, bo zielsko"?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@TheBedThatEats: to nie jest usprawiedliwienie, to tylko pokazuje że s---------y z wykopu (które stanowią jego część, a nie całość) nie mają hamulców przed niczym, byle tylko złapać plusy od podobnych sobie, byle tylko wyśmiać i żerować na innych
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sweet_acc_pr0sa: no tak, "my swoje wiemy i nam żadne "fakty" Prawdy nie przesłonią!" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
george floyd w trakcir zatrzymania byl nacpany zatrzymywany byl juz wielokrotnie w tym za naoasc z bronia w reku na ciezarna kobiete, jedyne czym byl dla społeczeństwa to ciężarem i zaloze sie ze jego sasiedztwo jest zadowolone ze nie musza sie wiecej martwic o swoje zycie w jego obecnosci