IMHO te obrazek to taki wypok w pigułce: 1. Śmierć człowieka - taka śmieszna XD XD XD iksde!!!!!!111 2. Jakiego człowieka, zdehumanizujmy go, przedstawmy garść przypuszczeń, insynuacji i interpretacji jako fakty, tak by nikt nie miał wątpliwości, że się "chwastowi" należało. 3. Solidna dawka faktów poddających w wątpliwość przypuszczenie z punktu 2. 4. Chamski atak osobisty.
no tak, "my swoje wiemy i nam żadne "fakty" Prawdy nie przesłonią!"
@TheBedThatEats: dobrze się podsumowałeś. Typ który napada kobietę w ciąży, w jej własnym domu i przykłada jej pistolet do brzucha, jest niczym innym jak chwastem, który należy wyrwać. Znalezienie jego kartoteki nie jest niczym trudnym.
Typ który napada kobietę w ciąży, w jej własnym domu i przykłada jej pistolet do brzucha, jest niczym innym jak chwastem, który należy wyrwać.
@MagicznyToudi: aha, i bandy.. przepraszam - policjant który go zadusił a) wiedział o tym; b) był w punisher mode i postanowił zostać nie tylko policjantem, ale i oskarżyciele, ławą, sędzią i katem?
@TheBedThatEats tak grozenie bronia kobiecie w ciazy usprawiedliwia jego uduszenie, a cala akcja jaka sie od tego zaczela jest na tyle zalosna i bez sensu ze usprawiedliwia wysmiewanie tej śmierci
tak grozenie bronia kobiecie w ciazy usprawiedliwia jego uduszenie
@Geraltzkiwi: no popatrz, a ja myślałem, że w cywilizowanym kraju masz prawo do adwokata, procesu po którym następuje wyrok i ewentualna kara, tymczasem okazuje się, że USA jest już na etapie sędziego Dreada...
@TheBedThatEats: w cywiizowanym swiecie masz prawo nie lamac prawa, a jezeli juz to robisz i zostajesz zlapany to masz prawo grzecznie czekac na proces nie uprzykrzajac pracy policji jak widac pan george nawet tak prostych rzeczy nie potrafiil
@Sweet_acc_pr0sa: w cywiizowanym swiecie masz prawo nie lamac prawa, a jezeli juz to robisz i zostajesz zlapany to masz prawo grzecznie czekac na proces a jak "uprzykrzasz pracę policji" (cokolwiek to znaczy) to policja ma prawo dokonać na Tobie egzekucji na miejscu - to chcesz powiedzieć?
@TheBedThatEats a czy ten cpun i przestępca dal prawo do adwokata tej ciezarnej i innym swoim ofiarom? Czy patologia szabrujaca sklepy dala prawo do adwokata i procesu wlascicielom ktorym zniszczyli biznesy? Nie, wiec dlaczego on mial miec takie prawo?
@Geraltzkiwi: bo na tym polega państwo prawa, m.in. na tym, że nawet Ted Bundy czy "ćpun i przestępca" ma prawo do sprawiedliwego procesu a policja nie ma prawa dokonywać egzekucji na ulicach.
@TheBedThatEats: caly problem twojej narracji jest w tym ze NIKT GO NIE ZAMORDOWAL a zmarl w skutek wypadku, zatrzymanie bylo takie samo jak tysiecy innych jemu podobnych patusow, niestety ten jeden okazal sie tak przecpany ze umarl, jedyna szkoda dla spoleczenstwa jest taka, ze panowie policjanci uslysza zarzuty za nieumyslne spowodwanie smierci
@Sweet_acc_pr0sa no i jeszcze szkodą dla spoleczenstwa jest ta cala nagonka i patologia ktora sie dzieje od tego wypadku.
@TheBedThatEats zgadza sie tak samo jak policja ma prawo uzyc sily by uniemozliwic ucieczke czy atak na takim ludzkim smieciu. Tu zadzialalo tylko to prawo. Nie zwroci to szkod poniesionych przez jego ofiary ale troche satysfakcji na pewno dalo. Robic bohatera z takiego zera to chore.
@TheBedThatEats: Ktos kto nie potrafi zyc w spoleczenstwie z innymi nie zasluguje na zaden szacunek. Bardzo dobrze ze sie z niego smieja, bo byl smieciem.
caly problem twojej narracji jest w tym ze NIKT GO NIE ZAMORDOWAL a zmarl w skutek wypadku,
@Sweet_acc_pr0sa: cały problem Twojej narracji jest w tym, że jest to nadal kwestia otwarta i, delikatnie mówiąc, dyskusyjna.
panowie policjanci uslysza zarzuty za nieumyslne spowodwanie smierci
nie no, mogło być gorzej - zgodnie z przedstawioną tu "logiką" powinni być oni na miejscu oskarżeni, osądzeni i (ewentualnie) poddani egzekucji. No ale wiem, "dindu" przysługują inne
@TheBedThatEats: nic nie jest kwestia otwarta, a tym bardziej dyskusyjna xD jest sekcja zwlok, sa rozpisane procedury jak postempowac w takiej sytuacji xD wszystko bylo przeprowadzone tak jak nalezy a dyskutowac moga tylko twojego pokroju ameby, ktore najchetniej zaginaly by rzeczywistosc aby narracja zgadzala sie z ich krzywa wersja rzeczywistosci xD
starczy juz zielonka ponizej masz film instruktazowy co powinnas zrobic
no popatrz, a ja myślałem, że w cywilizowanym kraju masz prawo do adwokata, procesu po którym następuje wyrok i ewentualna kara
@TheBedThatEats: owszem, masz takie prawo, tak jak miał je również dindu Floyd. Niestety poczuł się w obowiązku stawiać czynny opór przy zatrzymaniu mimo oczywistego popełnienia przestępstwa, co zmusiło policjantów do ostrzejszej interwencji, a co w stanie dindu było pomysłem bardzo słabym.
@LegatMichau: Chwila na jego profilu i wydaje się być ogarniętą w portalu zielonką która nie jest politycznym trollem. Najpewniej nowe konto jakiegoś starego użytkownika gdyż sposób w jaki argumentuje jest przyjemny i miło się czyta ale to może wynikać z tego że mam podobne poglądy do tych które przedstawił w swoich wpisach. Tak długo jak nie zaśmieca portalu i dyskutuje w cywilizowany sposób to jest dobrą zielonką
1. Śmierć człowieka - taka śmieszna XD XD XD iksde!!!!!!111
2. Jakiego człowieka, zdehumanizujmy go, przedstawmy garść przypuszczeń, insynuacji i interpretacji jako fakty, tak by nikt nie miał wątpliwości, że się "chwastowi" należało.
3. Solidna dawka faktów poddających w wątpliwość przypuszczenie z punktu 2.
4. Chamski atak osobisty.
Brak kurtyny. Źródło
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@TheBedThatEats: dobrze się podsumowałeś. Typ który napada kobietę w ciąży, w jej własnym domu i przykłada jej pistolet do brzucha, jest niczym innym jak chwastem, który należy wyrwać.
Znalezienie jego kartoteki nie jest niczym trudnym.
@Sweet_acc_pr0sa: jedyny komentarze jakie usunąłem to jednozdaniowe wysrywy typu "nie zesraj się", "idź zrób mu laskę", "dindu nufin" itp.
I to usprawiedliwia jego uduszenie i robienie sobie beki z jego śmierci?
@MagicznyToudi: aha, i bandy.. przepraszam - policjant który go zadusił a) wiedział o tym; b) był w punisher mode i postanowił zostać nie tylko policjantem, ale i oskarżyciele, ławą, sędzią i katem?
@Geraltzkiwi: no popatrz, a ja myślałem, że w cywilizowanym kraju masz prawo do adwokata, procesu po którym następuje wyrok i ewentualna kara, tymczasem okazuje się, że USA jest już na etapie sędziego Dreada...
@Geraltzkiwi: bo na tym polega państwo prawa, m.in. na tym, że nawet Ted Bundy czy "ćpun i przestępca" ma prawo do sprawiedliwego procesu a policja nie ma prawa dokonywać egzekucji na ulicach.
@TheBedThatEats zgadza sie tak samo jak policja ma prawo uzyc sily by uniemozliwic ucieczke czy atak na takim ludzkim smieciu. Tu zadzialalo tylko to prawo. Nie zwroci to szkod poniesionych przez jego ofiary ale troche satysfakcji na pewno dalo. Robic bohatera z takiego zera to chore.
@Sweet_acc_pr0sa: cały problem Twojej narracji jest w tym, że jest to nadal kwestia otwarta i, delikatnie mówiąc, dyskusyjna.
nie no, mogło być gorzej - zgodnie z przedstawioną tu "logiką" powinni być oni na miejscu oskarżeni, osądzeni i (ewentualnie) poddani egzekucji. No ale wiem, "dindu" przysługują inne
starczy juz zielonka ponizej masz film instruktazowy co powinnas zrobic
Komentarz usunięty przez moderatora
@TheBedThatEats: owszem, masz takie prawo, tak jak miał je również dindu Floyd. Niestety poczuł się w obowiązku stawiać czynny opór przy zatrzymaniu mimo oczywistego popełnienia przestępstwa, co zmusiło policjantów do ostrzejszej interwencji, a co w stanie dindu było pomysłem bardzo słabym.