Aktywne Wpisy
urarthone +150
#garscnewsow i lista wołania
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
kukold +54
Pytanie do #programista15k i #programista25k na b2b: jak się czujecie pasożytując na społeczeństwie? Nie dość, że wasza praca jest delikatnie mówiąc nikomu niepotrzebna (bez gierek i stronek można się obejść) to na dodatek oszukujecie na podatkach OKRADAJĄC innych obywateli, którzy są zatrudnieni legalnie, w oparciu o umowę. Dajecie radę spojrzeć w oczy emerytce albo renciście którzy muszą wybierać czy w tym miesiącu kupić leki czy dać na tacę? Jak tłumaczycie sobie że
Ile zarabia inżynier w swojej pierwszej pracy po studiach? Dział jakości, dział produkcji #automotive lub #fmcg
Powiedziałem na rozmowie ze chce 3 na rękę co wydaje mi się sprawiedliwe. Rejon to śląskie
#praca #pracbaza #zarobki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f04ac1e5a60033c4149f435
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
[==============..........................] 36% (85zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Raczej zapomnij, że Ci dadzą 3 tys. netto na start. Najpierw musisz wnieść jakąś wartość do firmy, wykazać się i po roku może te 3 tyś dostaniesz.
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
@Mathas: No jasne podam Ci tu nazwe firmy XD Ogólnie większe firmy automotive, korpo. To ile według Ciebie powinien zarabiać na start inż a przyszły mgr inż.?
Dam znać czy mnie wzięli czy nie, aczkolwiek to ze mnie