Aktywne Wpisy

nieodgadniona +66
Kupiłam dziś na olx 10 książek za 42zł z przesyłką do paczkomatu. Cieszę się z tego i nie mogę się doczekać, jak one przyjdą i będę mogła sobie je położyć na półkę moją z książkami i czytać!!
Wytłumaczy mi ktoś czemu auta dopuszczone do ruchu publicznego nie mają ograniczników prędkości do 170-180 bo tyle maks potrzeba na jakis manewr na autostradzie? Czemu fury moga z---------c 300, skoro w tym kraju masz max 140 ? I zazwyczaj jakiś banan w m5 kończy życie rodziny spychając ich z drogi etc. #motoryzacja #samochody

Zacząłem dziw praktyki jako full stack developer i jestem zawiedziony, przede wszystkim wiedziałem że są darmowe ale myślałem że ktoś mnie będzie chciał czegoś nauczyć...
Na studiach miałem Jave oraz Pythona, żadnych Frameworkow, a dzisiaj to polegało na zaciągnięciu repozytorium i siadaj i rób. Spring + docker + postgresql
Nic nie rozumiałem i nie wiem co się działo, czy tak powinny wyglądać praktyki? Ta firma też taka dziwna.. Bez leadera i wgl.. Nie wiem czy nie czy użalam się nad sobą ale jestem mocno zawieziony.. Nie szuka ktoś w Trójmieście na wykopie ambitnego studenta eti na letnie praktyki /staż?
Komentarz usunięty przez moderatora
Mnie nikt w robocie nie uczyl Springs, Hibernate czy Dockera. Taka branża.
Jak czegos nie rozumiesz to musisz sam inicjowac pytania do innych.
Nikt za Ciebie nie zapyta, nie podreczy innych.
Poza tym masz google chyba
Ambitnego? No nie wiem. Dwa zdania wcześniej płakałeś, że dostałeś do zrobienia coś nowego i nie zostałeś poprowadzony za rączkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no to prosta sprawa
https://spring.io/guides/tutorials/rest/
lurkujesz czego nie wiesz w google ewentualnie patrzysz na inne endpointy jak są zrobione i pytasz ludzi z zespołu o pomoc jak już naprawdę nie wiesz jak coś zrobić xD
@maad: za taką stawkę to mógł być i tak najlepszym dostępnym kandydatem xD
przecież na studiach musisz odbębnić praktyki, bo nie zaliczysz studiów, więc się nie śmiejcie z anonka, że wziął cokolwiek XD