Aktywne Wpisy

AngiAngel +24
#paryz2024 Trzeba być pedofilem by taką płaską siedemnastkę postrzegać jako obiekt seksualny change my mind
źródło: temp_file696543066951646427
Pobierz
arinkao +112
źródło: 20240809_163431
Pobierz

#wybory #bekazpodludzi #neuropa
źródło: comment_15940200638x1kP2o9taY9gOyYm2Ohf3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@pochrap: co mianowicie masz do zarzucenia senatowi?
@tak_pozwalem_cie: bo ludzie zostali kupieni pieniędzmi innych ludzi
@Pepe_Roni: Co 150 mld z OFE? Ja #!$%@?ę, 7 lat minęło, a tłuki twojego pokroju dalej #!$%@?ą, że państwo coś im zabrało, bo przepisało dług z jednej tabelki do drugiej.
Tfu na was, pożyteczni idioci.
@Pepe_Roni: Ale zdajesz sobie sprawę z ironii zestawiając tweeta Lisa z twoim wpisem...?
od kiedy jest coś złego w wartościach z tweeta?
@Pepe_Roni: podniósł na chwilę, PiS sprawił że to nie jest na chwilę tylko na stałe
@Pepe_Roni: jak dla mnie facet mimo, że żyjący krótej ma #!$%@?ć dłużej to nie jest fair.
A z samym podwyższeniem wieku emerytalnego to prosta matematyka. Żyjesz dłużej, płacisz krócej oznacza że mniej będziesz dostawał. Czego nie rozumiesz?
Walka z wiatrakami. Na tym portalu nie wytłumaczysz bo jak masz inne zdanie to od razu jesteś trollem.
A co do Lisa to jak ktoś go obserwuje to wie że na jego profilu same fake newsy, plotki, brednie i obrażanie. Okej, jak był dziennikarzem w TVP to zarabiał miliony za wybielanie obrazu władzy i sam do
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tasde: jak Mucha ministrem sportu xD rozbawiłeś mnie
@yeron: pierdzielenie, właśnie przez takie idiotyczne gadanie mamy beton po-pisowy, już przestańcie z tym, obaj kandydaci to jedno wielkie gówno i kontynuacja tradycji nie-suwerennej polski, tylko wpływy innych państw dalej, ale nie z zyskiem dla Polski