Wpis z mikrobloga

150 mld z ofe

@Pepe_Roni: Co 150 mld z OFE? Ja #!$%@?ę, 7 lat minęło, a tłuki twojego pokroju dalej #!$%@?ą, że państwo coś im zabrało, bo przepisało dług z jednej tabelki do drugiej.
Tfu na was, pożyteczni idioci.
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: Najbardziej zakłamany pajac jakiego znam, jemu chodzi tylko o władzę, kasę ma ale mu brakuje tylko tego aby władać tłumokami którzy nabierają się na jego słodziutkie słówka. Kanalia to mało powiedziane słowo na tego cepa.
  • Odpowiedz
@yeron: No to proszę tylko o informację w jakim momencie obecny Prezydent okazał brak życzliwości, tolerancji, solidarności, otwartości i empatii. Nie rozpisuje się po jednym przykładzie wystarczy... no dobra ułatwie Ci... nie znajdziejsz takich przykładów bo ich nie ma, a że narracja TVNowoczesna mówi co innego to już ich odjazd i ich widzów...
  • Odpowiedz
@RussellSuperFan: platforma to było te samo gówno co PiS. Nie byli tylko tak bezpośredni, i robili wszystko pod plaszczykiem. Media też im bardzo sprzyjały, zarówno oni jak i pisiory pluja Polakom w ryj, a niektórzy mówią że dalej nie pada( ͡° ͜ʖ ͡°) po PISie zapewne znowu rządy przejmie platforma i tak do usranej śmierci będą wojenki jednych na drugich. Wszyscy siebie warci.
  • Odpowiedz
cwaniaczek Tusk podnoszacy na chwile VAT

@Pepe_Roni: podniósł na chwilę, PiS sprawił że to nie jest na chwilę tylko na stałe

sciema przed podnoszeniem wieku emerytalnego

@Pepe_Roni: jak dla mnie facet mimo, że żyjący krótej ma #!$%@?ć dłużej to nie jest fair.
A z samym podwyższeniem wieku emerytalnego to prosta matematyka. Żyjesz dłużej, płacisz krócej oznacza że mniej będziesz dostawał. Czego nie rozumiesz?
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni:

nazywasz mnie Pisowskim trolem? To w takim razie Ty musisz byc skonczonym kretynem

Walka z wiatrakami. Na tym portalu nie wytłumaczysz bo jak masz inne zdanie to od razu jesteś trollem.

A co do Lisa to jak ktoś go obserwuje to wie że na jego profilu same fake newsy, plotki, brednie i obrażanie. Okej, jak był dziennikarzem w TVP to zarabiał miliony za wybielanie obrazu władzy i sam do
  • Odpowiedz
#!$%@? #!$%@?ć was wykopki, macie #!$%@? pamięć złotej rybki. Po - PiS - po - PiS i tak w kółko od lat, kochana peelka
  • Odpowiedz
Nepotyzm to jest teraz, za PO były wymogi posiadania kompetencji na stanowisko

@Tasde: jak Mucha ministrem sportu xD rozbawiłeś mnie

150 miliardów z OFE to był transfer państwowych środków z jednego systemu emerytalnego do drugiego, nawwt nie będę Ci tłumaczył dlaczego to było słuszne i
  • Odpowiedz
przecież 100% racji tu ma

@yeron: pierdzielenie, właśnie przez takie idiotyczne gadanie mamy beton po-pisowy, już przestańcie z tym, obaj kandydaci to jedno wielkie gówno i kontynuacja tradycji nie-suwerennej polski, tylko wpływy innych państw dalej, ale nie z zyskiem dla Polski
  • Odpowiedz