Aktywne Wpisy

tojapaweu +153
Generalnie to co ten chłopak winny, że jest amatorem i przerosła go moc auta? Biorę udział w zawodach to nie myślę czy stoją ludzie tylko myślę o rywalizacji.
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wychodzicie z domków Mirki, bo jest pięknie! Mam nadzieję że będę taka opalona jak na avku (ʘ‿ʘ) #logikarozowychpaskow #opalanko
Komentarz usunięty przez autora
Z resztą dziś nie mam siły na wasze wymówki, jak ci tam dobrze to tak siedź :)
@zjadacz_Cebuli: @zjadacz_Cebuli: współczuję (づ•﹏•)づ
@Piechotek: zima jest super, ale lato też. Dawaj nad jeziorko albo na piwko na ogrodki
Brat mi polecał the100, bo ponoć po pierwszym sezonie się rozkręca i też chyba zobaczę.
The100 obejrzałam jeden odcinek i odpuściłam. Ale jak się rozkręca to może warto spróbować jeszcze raz
W moim przypadku akurat prysznice były wręcz wskazane, bo malowanie bramy w takim ostrym słońcu, gdzie zdjąłem koszulkę i zrobiłem z