Wpis z mikrobloga

@misiaczkiewicz: Jak działają na tym gry z PS1? Jaka jakość ekranu? Zaobserwowałeś input laga? Jak responsywność sterowania i wykonanie tych analogów? Ile wytrzymuje zasilanie (akumulator, czy baterie)?

Wygląda fajnie.
  • Odpowiedz
@wysuszony: Ok. Napisz jak pierwsze wrazenia. Ja na dzien dzisiejszy jestem zadowolony z zakupu. Jedynie co to u mnie po 2 dniach padła karta sd z romami bo wlozyli jakies nonejmowe g---o wiec dokupilem nową markową. Karta z systemem to toshiba wiec powinna wytrzymac. Tak czy siak zrobilem backup obrazu systemu i backup romów i trzymam w razie co i tobie polecam na poczatku zrobic to samo.
  • Odpowiedz
@misiaczkiewicz: ja mam chyba wszystkie możliwe romsety pobrane (goodroms, no-intro i evedrive) więc utrata czegokolwiek poza zapisami mi nie straszna. A z samym OS zapoznałem się już na Bittboyu bo chyba na obu jest opendingux.
  • Odpowiedz
@misiaczkiewicz: odpaliłem GTA2 i Gran Turismo i już po tym mogę stwierdzić że PSP nie jest najlepszym sprzętem do emulacji jaki miałem xD. Te analogi miażdżą to gówienko z PSP. Jutro skoczę po kartę pamięci i sobie wgram na czysto nowy OS.
  • Odpowiedz