Wpis z mikrobloga

@NieR: widziałem też materiał który śmiga z dopiskiem odnośnie Switcha. Po prostu sceptycznie do tego podchodzę. Sorry, zbyt dużo elementów tutaj nie pasuje żebym uwierzył, że to rzeczywisty trailer. @Jurigag: tak i przy okazji firma dała to posklejać te gotowe scenki gimnazjaliście, co prowadzi kanał na youtubie od miesiąca? :D Dlatego nie ma tego trailera w dobrej jakości, bo ten kto robił tego fake nie potrafił zdobyć w
  • Odpowiedz
@NieR: hm... no dobra, teraz już trochę bardziej jestem przekonany. Ale dalej nie pasuje mi ten amatorski montaż materiału i fragmenty z pierwszego trailera. Zobaczymy za parę dni/tygodni jak było naprawdę :D
  • Odpowiedz
@Wormditt: przecież Crytek potwierdził, że ten trailer (wyciek) był prawdziwy i z powodu negatywnej rekacji graczy przenosza premiere oraz pokaz gry na blizej nieokreslony czas aby udoskonalić gre. Sam materiał był wrzucony na konto jakiegos randoma w 720p bo był to WYCIEK, a wlasciwie gosc sciagnal trailer ze strony microsoftu bo był tam przedwczoraj dostępny i wrzucil na youtube w jakosci 720p. Oprócz trailera dodali też skiny porównawcze (oryginal vs
  • Odpowiedz
@Radtopedau: już napisałem wyżej że Crytek nigdzie jednoznacznie nie potwierdził, że ten trailer był prawdziwy. Nie chce mi się kolejny raz tłumaczyć. Jeżeli okaże się że to był rzeczywisty materiał to... XD nie spodziewałbym się takiej kaszany po Cryteku (nie mówię już o jakości remastera, ale o jakości materiału promocyjnego)
  • Odpowiedz
@Radtopedau: różnorako można to interpretować :D nie mówię że nie masz/macie racji, ale ciężko mi uwierzyć że crytek mógłby taką kaszanę odwalić... zobaczymy jak się to rozwinie. Jeżeli materiały były prawdziwe (te filmowe), to remaster wygląda gorzej od jedynki XD
  • Odpowiedz
@Wormditt: jak mozna inaczej zintepretowac zdanie: "Mogliscie zobaczyc wczorajszy przeciek (trailer) i chcemy zebyscie wiedzieli iz widzielismy wszystkie wasze reakcje - dobre i zle i sluchamy was. Wciąz pracujemy nad wieloma aspektami w grze..." a nastepnie zdanie o tym ze potrzebuja troche czasu na doszlifowanie gry i o przesunieciu premiery.
  • Odpowiedz
@Radtopedau: fajnie sobie dodałeś ten nawias XD dobra, czekamy na oficjalne info, nie ma co sie sprzeczać, podchodzę do tego z dystansem, najwyżej crytek straci spooooro w moich oczach XD
  • Odpowiedz
@Radtopedau: a nie było przypadkiem najpierw przecieku samej strony microsoft gdzie widniał opis + screeny bez tego trailera? Bo takie rzeczy latały po necie i tak interpretuję ten leak (screeny + strona ms).

sami wrzucili na swoja strone ten sam trailer (przeciek)

masz na myśli stronę MS czy coś innego?
  • Odpowiedz