Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +55
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Mają sporządzić wniosek o ukaranie mnie do sądu, ogólnie to nie mam pojęcia o co może chodzić ale ze względu na to że nigdy nie byłem na komisariacie to troszkę nie wiem jak się zachować...
Nic nie mówić i tylko podpisać jakieś papiery? nic nie podpisywać?
Raczej o nic wielkiego nie chodzi, przynajmniej nie przypominam sobie żebym ostatnio kogoś zamordował no ale może chcą mnie w coś wrobić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #pytanie #pytaniedoeksperta #zalesie
Edek to ten stary na emeryturze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kompletnie nie mam pojęcia o co może chodzić, pewnie się mocno zdziwię gdy już się dowiem :P
Generalnie policjant to (mimo wszystko/przeważnie) nie jest Twój wróg,