Aktywne Wpisy

✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
p0melo +7
Dlaczego ceny klitek w miastach kosztują 1 milion zł? Bo młode pokolnie mężczyzn to pisdy w rurkach. Pracują przed komputerkiem, w klimatyzowanych biurowcach, w swoich łbach wydumali sobie że są przedsiębiorcami na B2B, szanowanymi programistami, biznesmenami itd.
Co z tego że taki przysłowiowy Matuszek pracuje za 20k jako programista kiedy przyzwoita klitka to koszt 1,5 milona złotych? Mimo dużych zarobków nie stać ich na mieszkanie.
Ceny mieszkań są wysokie bo mamy pisdowate
Co z tego że taki przysłowiowy Matuszek pracuje za 20k jako programista kiedy przyzwoita klitka to koszt 1,5 milona złotych? Mimo dużych zarobków nie stać ich na mieszkanie.
Ceny mieszkań są wysokie bo mamy pisdowate
źródło: 20251014
Pobierz

"Są takie produkcje, przy których wydaje się nam, że istnieją „od zawsze”. Nie potrafimy sięgnąć pamięcią do czasów, kiedy nie pojawiały się one w telewizji albo nie mieliśmy ich na jakiejś katowanej bez ustanku kasecie wideo, ewentualnie płycie DVD u tych młodszych. Ich obecność w naszym życiu wydaje się tak oczywista, że nawet nie przychodzi nam do głowy, żeby jakoś szczególnie ją analizować. W moim przypadku takimi tytułami była seria filmów o Gangu Olsena. Od razu przychodzi mi na myśl atmosfera leniwego, niedzielnego popołudnia, rodzinnego obiadu i staroszkolnych komedii w stylu wspomnianego duńskiego cyklu – zapewne moja pamięć trochę podkoloryzowała ten obraz, ale nie aż tak mocno. Ot, ciepłe i sympatyczne wspomnienie, w którym raczej nie jestem odosobniona, bo sporo osób z mojego pokolenia ma do przygód pechowych rabusiów zbliżony stosunek." Klawi jak cholera, czyli dlaczego kochamy Gang Olsena
#film #filmy #filmnawieczor #gangolsena #ogladajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1593280160hiGv55zx0is9mf3MI5yMkY.jpg
Pobierz